Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sto se to desava sa ATLS ? ima li netko komentar na danasnje trgovanje?

“Please, God, Just One More Bubble.”

sto se to desava sa ATLS ? ima li netko komentar na danasnje trgovanje?

splitting

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Rekao bih da je dan započeo suzdržanim optimizmom.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

svakako, prevladava zeleno…

Suzdrzan je zadnjih 15 minuta, sam pocetak mi je bas fino poceo[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Rekao bih da je dan započeo suzdržanim optimizmom.

Izgleda da gospodin zelenko pomalo počinje nadjačavati gospodina crvenka…. još koji dan i trebao bi pobjediti tehničkim Knock Outom![smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

U svijetu zeleno, hoćemo li i mi istim putem?

Vaš link

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

još koji dan i trebao bi pobjediti tehničkim Knock Outom![smiley1]

Tehnickim Kucilo Orom! [smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Ovo bildanje na mmtz-r-a me podsjeća na nešto slično sa jednom drugom dionicom što je čak dobro i ispalo.
Ipak mi je prerizično kupovati na ovoj cijeni, pa se neću upuštati.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Ovo bildanje na mmtz-r-a me podsjeća na nešto slično sa jednom drugom dionicom što je čak dobro i ispalo. Ipak mi je prerizično kupovati na ovoj cijeni, pa se neću upuštati. Pozdrav

AUHR ?
[smiley1]

Netko bi htio jeftino kupiti Belje ali nema baš kandidata. [smiley1]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

AUHR ? [smiley1]

Aha.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

New Report

Close