Preko puta zgrade Tehnike je centar Elustar. Spustili su na 1630€ i ne mogu prodati ništa, a ostala gradilišta im stoje. mislim da će ići još niže.
Sad treba shortat stan… [tongue]
asdfgh123: ” Preko puta zgrade Tehnike je centar Elustar. Spustili su na 1630€ i ne mogu prodati ništa, a ostala gradilišta im stoje. mislim da će ići još niže. ” Sad treba shortat stan… [tongue]
možda samo na toj lokaciji?
baci oko na prodaju Z2 od Tehnike, cca 130 stanova u prodaji, još 20 nije prodano, cijena sitnica oko 2500 €
a tek su počeli…
[cool]
deimos:
”
asdfgh123: ” Preko puta zgrade Tehnike je centar Elustar. Spustili su na 1630€ i ne mogu prodati ništa, a ostala gradilišta im stoje. mislim da će ići još niže. ” Sad treba shortat stan… [tongue]
”
možda samo na toj lokaciji?
baci oko na prodaju Z2 od Tehnike, cca 130 stanova u prodaji, još 20 nije prodano, cijena sitnica oko 2500 €
a tek su počeli…
[cool]
Lokacija, lokacija… Dobre lokacije drze cijenu, pokolj je na losijim. A i tako treba, nemre svaka susa sagradit medju stalama i pored pruge zgrade i nazvat “urbanom vilom” pa prodavat po 2.500 EUR…
Mada i dobre lokacije gube cijenu, to sto oni kazu da su sve prodali i po kojoj cijeni, to ti je isto upitno…
2 deimos
btw O2 (Odra) od Pašalića će se tržiti oko 1800 €, čini mi se da ima puno interesenata
2 deimos
btw O2 (Odra) od Pašalića će se tržiti oko 1800 €, čini mi se da ima puno interesenata
Gdje je to tocno?
polako sa stanovima, bit će ih za par godina i za 1000 eura po m2, a u finim dijelovima zagreba bit će stanova i po 1700 eura po m2, Ne trebate žuriti s kupnjom… To je sigurno. Pogledajte samo cijene u Njemačkoj i Francuskoj pa ćete vidjeti gdje smo mi. Trenutno smo po cijenama kao i oni, ali to neće trajati dulje od 10 godina. A na vrbanima idu stanovi i za 1000 eura po m2.
polako sa stanovima, bit će ih za par godina i za 1000 eura po m2, a u finim dijelovima zagreba bit će stanova i po 1700 eura po m2, Ne trebate žuriti s kupnjom… To je sigurno. Pogledajte samo cijene u Njemačkoj i Francuskoj pa ćete vidjeti gdje smo mi. Trenutno smo po cijenama kao i oni, ali to neće trajati dulje od 10 godina. A na vrbanima idu stanovi i za 1000 eura po m2.
3 L-Lokacija, lokacija, lokacija.
Onda te nije strah sta ce biti.
Daklem, komentari trgovanja.
Vrlo pozitivna stvar mirovinaca sada je sto ce donijeti prijeko potrebnu likvidnost burze!!!
Daklem, komentari trgovanja.
Vrlo pozitivna stvar mirovinaca sada je sto ce donijeti prijeko potrebnu likvidnost burze!!!
Slažem se, osim što imaju manje prohtjeve glede prinosa, nego ih imamo mi i dionički fondovi.