Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Arap: ” moze mi netko objasniti kako to da se pojavi promet od 100 dioniza ZLAR po 400,00 kn, ako su cijeli dan K/P 396,50 – 405,00. Zar se dogovorene transakcije rade i na tako male iznose??? ” Ne, nego je netko pravilno zaključio da će uspjeti prodati na polovici spreada. Pozdrav

da, ali ja taj nalog na 400,00 nisam uopce vidio prikazan… ili sam mozda nesto propustio…

“Please, God, Just One More Bubble.”

koliko sam ja shvatio postoje i skriveni nalozi koji se ne vide niti kao xH…

nema mi druge nego se zae..ti

darko09: ” Netko jako glup je kupio 6000 kom DDJH. Ha, ha , ha. Sada je jasno zašto je cijena srušena na 139.

” Zašto “jako glup”? Možeš li me prosvijetliti? hvala

osim toga ne vidim nigdje da je prošlo 6000 već oko 4000 kom

Sta je sa ovim ELPR, (niti smrdi niti mirise) iako je Aureus unutra sa 4,50%zna li netko koje su igre .

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

mreich:

Arap: ” moze mi netko objasniti kako to da se pojavi promet od 100 dioniza ZLAR po 400,00 kn, ako su cijeli dan K/P 396,50 – 405,00. Zar se dogovorene transakcije rade i na tako male iznose??? ” Ne, nego je netko pravilno zaključio da će uspjeti prodati na polovici spreada. Pozdrav

da, ali ja taj nalog na 400,00 nisam uopce vidio prikazan… ili sam mozda nesto propustio…

Pa, ako je odrađeno u par sekundi – dogovorno, onda nisi ni mogao vidjeti.[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

tony: ” darko09: ” Netko jako glup je kupio 6000 kom DDJH. Ha, ha , ha. Sada je jasno zašto je cijena srušena na 139. ” Zašto “jako glup”? Možeš li me prosvijetliti? hvala ” osim toga ne vidim nigdje da je prošlo 6000 već oko 4000 kom

Danas je ukupno protrgovano 10.069 komada. A prije te zadnje moje provjere 3773 komada, tako da je moguće da je 6000 prošlo. Mislim da je to bilo dogovorno i da se nije vidjelo na nalozima…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

…eto neka jos netko kupi jednu dionicu PBZ-a po 1070kn i ode CROBEX u plus [smiley2]…

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

HOMS zabiljezio znatan porast od 7% uz citavih 696,00 kuna prometa !

“Please, God, Just One More Bubble.”

koliko sam ja shvatio postoje i skriveni nalozi koji se ne vide niti kao xH…

postoje. na VSE. tzv. nalozi sve ili nista koji su u ATMu ne vide. vide se samo u BTMu i izvrsava ili cijeli nalog ili nista

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

vide se samo u BTMu i izvrsava ili cijeli nalog ili nista

Koliko ja znam BTM (Basic Trading Monitor ) omogućava praćenje kretanja cijena dionica sa kašnjenjem od 15 minuta, daje pregled svih vrijednosnica kojima se trgovalo dotični trgovinski dan. Uz vrijednosnicu su vidljivi slijedeći podaci: najniža, najviša, te posljednja cijena, protrgovana količina, ukupan promet, podaci o najpovoljnijoj ponudi na kupnju i prodaju. Usluga je besplatna.

Kakve ima veze BTM s tim što ti pričaš ili opet nekoga želiš prosvijetliti iskrenošću?

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Krentschker vrijednosnice započinju rad u Hrvatskoj

Krentschker započinje poslovanje otvaranjem brokerske kuće, a najavljuje i fondovski biznis u Hrvatskoj
Najveća privatna banka u Štajerskoj – Krentschker banka – osnivanjem brokerske kuće Krentschker vrijednosnice počela je poslovati na hrvatskom tržištu.
«Vjerujemo da u Hrvatskoj nema klasične privatne banke švicarskog modela, a naša banka u Grazu i Beču ima dosta hrvatskih klijenata. Sad, kroz brokerske poslove, ulazimo na ovo tržište gdje očekujemo postupno razvijanje ekskluzivnog pristupa klijentu što je specifičnost «first class bankinga» odnosno našeg poslovanja. Za nekoliko mjeseci očekujemo da će u Hrvatskoj započeti rad i naši otvoreni investicijski fondovi», rekao je predstavljajući Krentschker banku u ponedjeljak popodne predsjednik Uprave George Wolf Schonach.

Banka, rečeno je, u matičnoj zemlji radi ekskluzivno bankarstvo za samo 12.000 klijenata (liječnici, pravnici, trgovci), u njihovom poslovanju nema šaltera, a bilanca banke je oko milijardu eura. Limit imovine za upravljanje individualnim portfeljem vrijednosnica u austrijskom Krentschkeru iznosi 100.000 eura.

«Za sada ne planiramo otvarati podružnicu banke u Zagrebu, bitno nam je učiniti ime poznatim na hrvatskom tržištu», kaže operativni direktor novootvorene brokerske kuće Krentschker vrijednosnice Vinko Vukadin.

Vaš link

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

sasko:

vide se samo u BTMu i izvrsava ili cijeli nalog ili nista

Koliko ja znam BTM (Basic Trading Monitor ) omogućava praćenje kretanja cijena dionica sa kašnjenjem od 15 minuta, daje pregled svih vrijednosnica kojima se trgovalo dotični trgovinski dan. Uz vrijednosnicu su vidljivi slijedeći podaci: najniža, najviša, te posljednja cijena, protrgovana količina, ukupan promet, podaci o najpovoljnijoj ponudi na kupnju i prodaju. Usluga je besplatna.

Kakve ima veze BTM s tim što ti pričaš ili opet nekoga želiš prosvijetliti iskrenošću?

moji brokeri zovu tako trgovinski sustav Varaždinske burze. pardon. tek sad vidim da sam krivo napisao. skracenica je BTS (Burzovni Trgovinski Sustav).

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

New Report

Close