Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Pusti HT, znamo koliko vrijedi. Evo mi i moje INGRICE. jao koji dan.
sad bi koja dobra vijest za Ht možda dobro došla. na vrhu mi jezika.
Meni nije jasno zašto ZDNK ne raste … [cool]
nju čuvaju za kraj.[cool]
Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.
vipy:
”
Pa mirovinci su zadnjih nekoliko mjeseci vadili cash iz otvorenih i pripremali se za ovo; ja sam takodjer u blue chipovima za hr [thumbsup] (osim 2 koje nisam uspio uvaliti),[cry]”
SAda prodaju dionički mirovincima blue chipove iz JDD-a, a dionički pristiglim cashom dokupljuju po svom izboru ( INGR npr. ). Uglavnom odlično za cijelo tržište.
NAravno da imam i INGRE [proud]
DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE
najbolji poklon za Bozic.
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
Mogli bi sada konačno i OIF kupovati HT. Ali sa milijon kuna digneš neke dionice za par posto. za HT ti treba bar 10[cry]
Evo, skratio ali ostaje da se kupuje domace
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep