Prošlo i 19.000 kom ADRS po 525kn[thumbsup]
opet sve u nebo, ali zašto, treba to polako raditi, ne kužim
opet sve u nebo, ali zašto, treba to polako raditi, ne kužim
Opet će to dolje za sljedeći val ukrcaja.
Polako… [yawn]
Pa mirovinci su zadnjih nekoliko mjeseci vadili cash iz otvorenih i pripremali se za ovo; ja sam takodjer u blue chipovima za hr [thumbsup] (osim 2 koje nisam uspio uvaliti),[cry]
Meni nije jasno zašto ZDNK ne raste … [cool]
Hehe ujutro potrošio cash, isplatilo se, IGH, INGR, ATPL , ali taj HT nikako da ode gore [undecid[proud]
Pa mirovinci su zadnjih nekoliko mjeseci vadili cash iz otvorenih i pripremali se za ovo; ja sam takodjer u blue chipovima za hr [thumbsup] (osim 2 koje nisam uspio uvaliti),[cry]
Jedino HT neće izgleda gore. Njega ima u izobilju na tržištu i nudi se na pladnju.
Au, gledaj Ingru…taman sam povratio sve .
Još mi nedostaje 1 dionica, ali to je to.
Prodaja:
55.840,00 1
55.900,00 4
55.999,00 1
56.300,00 1
56.950,00 1
56.999,50 1
57.700,00 6
57.999,00 1
58.000,00 5
58.100,00 1
vipy:
”
”
Jedino HT neće izgleda gore. Njega ima u izobilju na tržištu i nudi se na pladnju.
Oni su vec bili 1 kotacija, zar ne
Pusti HT, znamo koliko vrijedi.
Evo mi i moje INGRICE.
jao koji dan.
SAda prodaju dionički mirovincima blue chipove iz JDD-a, a dionički pristiglim cashom dokupljuju po svom izboru ( INGR npr. ). Uglavnom odlično za cijelo tržište.