Prošla odluka kod Hanfe da mirovinci mogu kupovati i JDD[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
ovo mi je vijest za sretan božić
Evo pravilnika u prilogu[thumbsup]
drzte gace sad i bjezte sa prodaje kad ovi krenu ti neznaju stati.Jel to izaslo u NN vec
Meni ovo lici na sitan fondovski obracun – kao da veliki (bankarski) fondovi polako potapaju nebankarske. Mi sitni investitori smo samo collateral damage (odnosno oni neiskusniji). Biti ce toga jos. [cool]
To je bolesno i hlapljivo društvo koje sadrži puno podataka nedostupnih javnosti!
drzte gace sad i bjezte sa prodaje kad ovi krenu ti neznaju stati.Jel to izaslo u NN vec
Ne, u slijedećem broju. Hanfa je objavila, slijedi NN.
Meni ovo lici na sitan fondovski obracun – kao da veliki (bankarski) fondovi polako potapaju nebankarske. Mi sitni investitori smo samo collateral damage (odnosno oni neiskusniji). Biti ce toga jos. [cool]
Hm, ne bih reko. Meni se cini da su dionicki ipak malo kratki sa cash-om, pa prodaju uz diskont mirovinskim. Onda sa tom lovom tuku tamo gdje nemogu mirovinski jos. Vec par puta ista sema: ujutro topljenje, rosade na 1 kotaciji, a nakon toga udri po ostalome…
Prošla odluka kod Hanfe da mirovinci mogu kupovati i JDD[thumbsup][thumbsup][thumbsup] http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&LANG=HR&AKCIJA=4
A što reći nego – NAPOKON ! Odmah se primijeti i na burzi, od -1% crobex je u pola sata došao na +0,34%, a promet je skočio preko 70 mil. kuna (+ 50 mil. kn blok prometa) [thumbsup]
Uh vec sam se bio zabrinio di sve ovo ide… Na kraju dana gubitak ce bit simbolican a neki favoriti su uhvaceni na snizenju[rolleyes]
evo idu prve blok transakcije među fondovima – ATPL, DLKV ERNT