ma, napol kukaju za kešom već danima. nisu valjda milijarde upucane pa se ne daju povuć?
ja bih volio da sam iz ove loze
http://www.houseofnames.com/xq/asp.fc/qx/rothchild-family-crest.htm
onda se vise ovdje ne bi druzili dame i gospođo[thumbsup]
ma, napol kukaju za kešom već danima. nisu valjda milijarde upucane pa se ne daju povuć?
Nekako mi po trgovanju izgleda da i fondovi kukaju za cash-om… A sto bi sa atpl, potonuo im brod?
TunaSalad:
”
”
Nekako mi po trgovanju izgleda da i fondovi kukaju za cash-om… A sto bi sa atpl, potonuo im brod?
Netočno, po trgovini na INI, ATPL, HT, PODR, TISK, VIRO, i ostalima, rekao bih da imaju prilično municije. Barem oni najveći.[yawn]
Krenulo malo po asku. ADRS, TNPL, INA…..
TunaSalad: ” ma, napol kukaju za kešom već danima. nisu valjda milijarde upucane pa se ne daju povuć? ” Nekako mi po trgovanju izgleda da i fondovi kukaju za cash-om… A sto bi sa atpl, potonuo im brod?
čisti se ipak na 3200, izgleda na redu su preslagivanja…… upravo skinuto 100 komada
na 3220…..
…
Netočno, po trgovini na INI, ATPL, HT, PODR, TISK, VIRO, i ostalima, rekao bih da imaju prilično municije. Barem oni najveći.[yawn]
Da, za tuc po bidu… [tongue] Tisk ako pogledas, bjezanija, netko veliki poklapa. INA drze mirovinci cvrsto, ali isto tako veliki tope. Samo je tu zelja za kupnjom dosta jaka. HT je spustilo isto par velikih naloga po bid-u.
do kraja godine bi se trebalo znati jel HT ili madjarski telekom ide dalje ?