Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

The riskier the road, the greater the profit, bljedoliki!!!!![smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

prvo velite da je zicer, a sada pričate o nekakvim rizčnim putevima…kolega daj se uozbiljite ili je zicer ili je rizik [smiley1]

kolega beholder gore navedeni rizičan put je naveden upravo kao primjer tezi ziherastva!!! dajte malo udjite dublje prije nego izadjete [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

Mala šala na račun bljedolikog Quarka, koji se obija ponašati po vlastitim postulatima investiranja. I dalje stojim na svom stanovištu. Howgh

Potrebno pažljivo čitati tekstove a ne se uključivati ad hoc !
Evo upravo vam je odgovorio moj bijeli brat Elvar. Molim velikog poglavicu da obrise moj post.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

…kolega daj se uozbiljite ili je zicer ili je rizik [smiley1]

Ja bih dodao ili je zicer ili je rizik ili je Petrokemija.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Ovdje kratkoročno imamo dosta veliki rizik i vrlo mali mogući profit što je kontradikciji sa gornjom rečenicom.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Na PBZ-u kupljena jedna dionica kako bi se cijena spustila ispod 1060,
na đuri neko prvo skriveno kupuje, a poslije toga po istoj cijeni skriveno prodaje,

jel se to institucionalni investitori zafrkavaju sa nama?
[smiley1]

Na PBZ-u kupljena jedna dionica kako bi se cijena spustila ispod 1060, na đuri neko prvo skriveno kupuje, a poslije toga po istoj cijeni skriveno prodaje, jel se to institucionalni investitori zafrkavaju sa nama? [smiley1]

Jok, to se ja zezam malo, kupim, prodam, i sebi koju u kunu u budžet dodam.
Pa oni su glavni za sve, ti institucionalni, tako da tko nasjedne njemu manjak u budžetu, tko zna njemu dva.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

beholder: ” Na PBZ-u kupljena jedna dionica kako bi se cijena spustila ispod 1060, na đuri neko prvo skriveno kupuje, a poslije toga po istoj cijeni skriveno prodaje, jel se to institucionalni investitori zafrkavaju sa nama? [smiley1] ” Jok, to se ja zezam malo, kupim, prodam, i sebi koju u kunu u budžet dodam. Pa oni su glavni za sve, ti institucionalni, tako da tko nasjedne njemu manjak u budžetu, tko zna njemu dva.

pa čemu uopće bilo kakva panika. Ovakva je situacija već viđena i postaje pravilo. Poslije velikih skokova slijedi period stabilizacije i korekcije kod svih dionica. Pozitivno je što je pad daleko manji od skoka u proteklim mjesecima. I naravno da veliki određuju glavninu kretanja na tržištu, i trenutno dokupljuju tako će idući skok neke dionice dovesti do povijesnih razina.(maximuma)
idući skok dići tržište

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

davorin: ” beholder: ” Na PBZ-u kupljena jedna dionica kako bi se cijena spustila ispod 1060, na đuri neko prvo skriveno kupuje, a poslije toga po istoj cijeni skriveno prodaje, jel se to institucionalni investitori zafrkavaju sa nama? [smiley1] ” Jok, to se ja zezam malo, kupim, prodam, i sebi koju u kunu u budžet dodam. Pa oni su glavni za sve, ti institucionalni, tako da tko nasjedne njemu manjak u budžetu, tko zna njemu dva. ” pa čemu uopće bilo kakva panika. Ovakva je situacija već viđena i postaje pravilo. Poslije velikih skokova slijedi period stabilizacije i korekcije kod svih dionica. Pozitivno je što je pad daleko manji od skoka u proteklim mjesecima. I naravno da veliki određuju glavninu kretanja na tržištu, i trenutno dokupljuju tako će idući skok neke dionice dovesti do povijesnih razina.(maximuma) idući skok dići tržište

Slažem se,pa to je normalan trend. Treba samo biti strpljiv neko vrijeme.

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Na PBZ-u kupljena jedna dionica kako bi se cijena spustila ispod 1060, na đuri neko prvo skriveno kupuje, a poslije toga po istoj cijeni skriveno prodaje, jel se to institucionalni investitori zafrkavaju sa nama? [smiley1]

a sto kazes na 5 dionica PUNT po asku
a jucer 3 dionice ZLAR po bidu…
sve neke slucajnosti u zadnje vrijeme…

“Please, God, Just One More Bubble.”

a sto kazes na 5 dionica PUNT po asku ……

Možda su neki vrapci iz Divuše kupovali za zimnicu ![smiley8]

New Report

Close