The riskier the road, the greater the profit, bljedoliki!!!!![smiley2]
prvo velite da je zicer, a sada pričate o nekakvim rizčnim putevima…kolega daj se uozbiljite ili je zicer ili je rizik [smiley1]
kolega beholder gore navedeni rizičan put je naveden upravo kao primjer tezi ziherastva!!! dajte malo udjite dublje prije nego izadjete [smiley2]
Mala šala na račun bljedolikog Quarka, koji se obija ponašati po vlastitim postulatima investiranja. I dalje stojim na svom stanovištu. Howgh
Potrebno pažljivo čitati tekstove a ne se uključivati ad hoc !
Evo upravo vam je odgovorio moj bijeli brat Elvar. Molim velikog poglavicu da obrise moj post.
…kolega daj se uozbiljite ili je zicer ili je rizik [smiley1]
Ja bih dodao ili je zicer ili je rizik ili je Petrokemija.
Ovdje kratkoročno imamo dosta veliki rizik i vrlo mali mogući profit što je kontradikciji sa gornjom rečenicom.
Na PBZ-u kupljena jedna dionica kako bi se cijena spustila ispod 1060,
na đuri neko prvo skriveno kupuje, a poslije toga po istoj cijeni skriveno prodaje,
jel se to institucionalni investitori zafrkavaju sa nama?
[smiley1]
Na PBZ-u kupljena jedna dionica kako bi se cijena spustila ispod 1060, na đuri neko prvo skriveno kupuje, a poslije toga po istoj cijeni skriveno prodaje, jel se to institucionalni investitori zafrkavaju sa nama? [smiley1]
Jok, to se ja zezam malo, kupim, prodam, i sebi koju u kunu u budžet dodam.
Pa oni su glavni za sve, ti institucionalni, tako da tko nasjedne njemu manjak u budžetu, tko zna njemu dva.
beholder: ” Na PBZ-u kupljena jedna dionica kako bi se cijena spustila ispod 1060, na đuri neko prvo skriveno kupuje, a poslije toga po istoj cijeni skriveno prodaje, jel se to institucionalni investitori zafrkavaju sa nama? [smiley1] ” Jok, to se ja zezam malo, kupim, prodam, i sebi koju u kunu u budžet dodam. Pa oni su glavni za sve, ti institucionalni, tako da tko nasjedne njemu manjak u budžetu, tko zna njemu dva.
pa čemu uopće bilo kakva panika. Ovakva je situacija već viđena i postaje pravilo. Poslije velikih skokova slijedi period stabilizacije i korekcije kod svih dionica. Pozitivno je što je pad daleko manji od skoka u proteklim mjesecima. I naravno da veliki određuju glavninu kretanja na tržištu, i trenutno dokupljuju tako će idući skok neke dionice dovesti do povijesnih razina.(maximuma)
idući skok dići tržište
davorin: ” beholder: ” Na PBZ-u kupljena jedna dionica kako bi se cijena spustila ispod 1060, na đuri neko prvo skriveno kupuje, a poslije toga po istoj cijeni skriveno prodaje, jel se to institucionalni investitori zafrkavaju sa nama? [smiley1] ” Jok, to se ja zezam malo, kupim, prodam, i sebi koju u kunu u budžet dodam. Pa oni su glavni za sve, ti institucionalni, tako da tko nasjedne njemu manjak u budžetu, tko zna njemu dva. ” pa čemu uopće bilo kakva panika. Ovakva je situacija već viđena i postaje pravilo. Poslije velikih skokova slijedi period stabilizacije i korekcije kod svih dionica. Pozitivno je što je pad daleko manji od skoka u proteklim mjesecima. I naravno da veliki određuju glavninu kretanja na tržištu, i trenutno dokupljuju tako će idući skok neke dionice dovesti do povijesnih razina.(maximuma) idući skok dići tržište
Slažem se,pa to je normalan trend. Treba samo biti strpljiv neko vrijeme.
Na PBZ-u kupljena jedna dionica kako bi se cijena spustila ispod 1060, na đuri neko prvo skriveno kupuje, a poslije toga po istoj cijeni skriveno prodaje, jel se to institucionalni investitori zafrkavaju sa nama? [smiley1]
a sto kazes na 5 dionica PUNT po asku
a jucer 3 dionice ZLAR po bidu…
sve neke slucajnosti u zadnje vrijeme…
a sto kazes na 5 dionica PUNT po asku ……
Možda su neki vrapci iz Divuše kupovali za zimnicu ![smiley8]