pa naravno da ti možeš kad si tolko prepun para da u vrijeme inflacije su ti dionice sigurnosno utočište! [rolleyes] [thumbsup]
U vrijeme inflacije dionice sigurno nisu utociste, naprotiv.
Na tržištu kapitala je premalo kupaca.
Da, svi u City Centru i na slicnim lokacijama…. I moja zena tamo ubija mukom stecenu lovu…. [censored][censored]
blueman lijepo, kratko, jasno i efikasno si to sročio! [thumbsup]
ja iako sam većinom u dionicama u istom tonu pišem neko vrijeme, al teško da će ti to neko shvatit! [cool]
dule5:
”
Na tržištu kapitala je premalo kupaca.
”
Da, svi u City Centru i na slicnim lokacijama…. I moja zena tamo ubija mukom stecenu lovu…. [censored][censored]
Ne ubija lovu, daje joj novi zivot. Samo u drugim rukama. Always look at the bright side of life…
wunderkind:
”
pa naravno da ti možeš kad si tolko prepun para da u vrijeme inflacije su ti dionice sigurnosno utočište! [rolleyes] [thumbsup]
”
U vrijeme inflacije dionice sigurno nisu utociste, naprotiv.
blueman lijepo, kratko, jasno i efikasno si to sročio! [thumbsup]
ja iako sam većinom u dionicama u istom tonu pišem neko vrijeme, al teško da će ti to neko shvatit! [cool]
A što jest utočište u vrijeme inflacije? Zlato? Nekretnine? Negdje mora bit neki sektor koji profitira od krize. Koji?
…
A što jest utočište u vrijeme inflacije? Zlato? Nekretnine? Negdje mora bit neki sektor koji profitira od krize. Koji?
TIPS…
-1,22% CROBEX[shocked]
Alien:
”
Bitno da su neki naivci danas prognozirali crobexu +5% [tongue]
“Dobra [smiley][smiley]
Čitam knjige i one kažu da su dionice prekupljene kad više ne reagiraju na dobre vijesti i tada mogu samo padat
[sad]
Taj koji je prognozirao + 5 % je izuzetno hrabar…..ali opet lagano je sad pljuvati po njemu.Iskreno i ja sam se nadao plusu danas cc 1-2 % i moram reći da sam razočaran trenutnim događanjima….
kila je uvijek kila..
za to vam ne treba fizicar nego ponavljanje razreda.. kila je mjera za masu..