Na Novoj kažu da je gotovo, da Sanader formira vladu. Ovo pišem zbog supera 24 pošto nema televizor.[bye]
[smiley][smiley][smiley]
ima kilu zlata … to bi mu trebalo biti dovoljno za plazmu i još mu ostane za podebeli lanac oko vrata.
baš me zanima kolko politička stabilnost nije već uračunata u trenutne cijene! [rolleyes]
ako nije ode crobex u ponedjeljak na 6000 [thumbsup]
p.s. ovo se zove sarkazam! [cool]
baš me zanima kolko politička stabilnost nije već uračunata u trenutne cijene! [rolleyes] ako nije ode crobex u ponedjeljak na 6000 [thumbsup] p.s. ovo se zove sarkazam! [cool]
Ma mora tu nešto biti. Dobili mandatara, a i kraj godine je. Ja sam optimista.
baš me zanima kolko politička stabilnost nije već uračunata u trenutne cijene! [rolleyes] ako nije ode crobex u ponedjeljak na 6000 [thumbsup] p.s. ovo se zove sarkazam! [cool]
Naravno da je sve već uračunato. Dobit ćemo mandatara i Crobex u minusu.
[smiley][smiley][smiley]
ima kilu zlata … to bi mu trebalo biti dovoljno za plazmu i još mu ostane za podebeli lanac oko vrata.
preferiram LCD.. kilu zlata nemam ja neg cura moja [smiley]
p.s. hvala tenkista.. imam ja TV al nemam HRT,a i RTL je malo drugaciji [smiley]
Sad ćemo čekati da sanader složi vladu … pa ćemo onda čekati reakcije na ZERP pa onda opet nešto treće. Mislim da je sve ovo samo traženje razloga ovakvog stanja na tržištu. Nisam pametan [undecid]
Sad ćemo čekati da sanader složi vladu … pa ćemo onda čekati reakcije na ZERP pa onda opet nešto treće. Mislim da je sve ovo samo traženje razloga ovakvog stanja na tržištu. Nisam pametan [undecid]
upravo tak to su sve gluposti,razlog uvijek mozes naci za pad i rast.Treba se brinut kolko ce firme zaraditi i imati dobiti,kolko su realni fundamenti i tak.Ovo ostalo su sve gluposti[wink]