isprika Mark1 i svima zbog sitnicarenja oko gramatike/ hrvatskog izricaja
dosadno na HR burzi pa onda se bavim glupostima
[yawn]
bolje da nisam ni palio kompjutor danas, dosada ziva
…
kak tak malo a sve mi se na investoru crveni[huh].Inace ide u Osijek na TB i muski ce da voze off road a zene ce da jasu konje[thumbsup]
Hm, mozda je neka greda sa racunanjem promjene na OMX sustavu? Bilo je nesto, ta promjena je u odnosu na prosjecnu cijenu, ne zavrsnu. CROBEX se valjda racuna sa zavrsnom.
btw, ne zaboravi dati zeni kompliment kad ju pokupis sa frizure. Ja se uvjek tu nasanjkam…
tenkista: ” deimos: ” tenkista: ” Jer i vama bloomberg šteka? Tamo inače pratim kretanje Crobexa ali danas nešto zeza. ” Crobex: 4927.83 Promjena: -0.56% ” Nadam se barem nuli do 16 sati. ” Hebemu, koja inflacija optimizma… Sad je i nula dobra, takvo vrijeme doslo.
zalosno, al istinito[censored][bye]
e, kolega wiking … off-road za muške i jahanje za žene … nc nc, i to po ovom kijametu.
na JDPL kupci popustili, pokupili prodaju i uništili cjelodnevno čekanje. ode dan uzalud.
isprika Mark1 i svima zbog sitnicarenja oko gramatike/ hrvatskog izricaja
dosadno na HR burzi pa onda se bavim glupostima
[yawn]
bolje da nisam ni palio kompjutor danas, dosada ziva
Prihvaćam i uzvraćam na isti način. Pozdrav.
Bas sam se nado da bi danas moglo nesto bit, ali nista cijeli tjedan, ni vrit ni mimo………. Pozdrav, i odmorite oci od monitora ……[cool]
Jer i vama bloomberg šteka? Tamo inače pratim kretanje Crobexa ali danas nešto zeza.
probaj na>
Izgleda da su fond menadžeri pročitali što sam napisao da će na kraju dana lupiti po asku i baš zato sada neće. Bolje da sam šutio. U ponedjeljak ću šutjeti pa bu možda bolje.[undecid]
Izgleda da su fond menadžeri pročitali što sam napisao da će na kraju dana lupiti po asku i baš zato sada neće. Bolje da sam šutio. U ponedjeljak ću šutjeti pa bu možda bolje.[undecid]
uz dužno poštovanje kolega, češća šutnja bi bila najbolja za sve[thumbsup]pa i za cijenu nekih dionica
isprika Mark1 i svima zbog sitnicarenja oko gramatike/ hrvatskog izricaja dosadno na HR burzi pa onda se bavim glupostima [yawn] bolje da nisam ni palio kompjutor danas, dosada ziva
Ma sve 5. Svima nam je dosadno. Biće bolje u ponedjeljak. Ugodan vikend SVIMA.