Još 15 minuta.
Daj pročitaj privatne poruke.
rucam,odem po dragu,odvezem je frizeru(sutra ide na tim bilding)[smiley][smiley] ,vratim se kad ono sve isto ko i kad sam otisao skup sa mojim nalogom.Jel to burza radi ili ne radi[angry]
rucam,odem po dragu,odvezem je frizeru(sutra ide na tim bilding)[smiley][smiley] ,vratim se kad ono sve isto ko i kad sam otisao skup sa mojim nalogom.Jel to burza radi ili ne radi[angry]
Butiga je otvorena, medjutim, klijenti slabo dolaze…
Hm, na frizuru kazes… Gdje ide, kajak na divljim vodama? Ja bi bio sumnjicav prema tome. [tongue]
mark1: ” tenkista: ” Još 15 minuta. ” Do čega , niskog starta?? ” Do 3 sata, dolazi mi baka s posla. Obećala mi čokoladu.
Tenkista,svaka cast.[proud]Nasmija sam se od srca.[thumbsup]
Jer i vama bloomberg šteka? Tamo inače pratim kretanje Crobexa ali danas nešto zeza.
Crobex: 4927.83 Promjena: -0.56%
tenkista:
”
Jer i vama bloomberg šteka? Tamo inače pratim kretanje Crobexa ali danas nešto zeza.
”
kak tak malo a sve mi se na investoru crveni[huh].Inace ide u Osijek na TB i muski ce da voze off road a zene ce da jasu konje[thumbsup]
sad odmah nađi drugu dok je ova na team buildingu da se možeš hvaliti na forumu kako si cool[cool]
wiking:
”
”
Butiga je otvorena, medjutim, klijenti slabo dolaze…
Hm, na frizuru kazes… Gdje ide, kajak na divljim vodama? [tongue]
možda jahanje? za to isto treba frizura [smiley]
tenkista:
”
”
Nadam se barem nuli do 16 sati.
ako ne u 16.00 u 18:25 će sigurno biti na nuli[thumbsup]
deimos:
”
tenkista:
”
”
”
Nadam se barem nuli do 16 sati.
Hebemu, koja inflacija optimizma… Sad je i nula dobra, takvo vrijeme doslo.