učestvovanje je srpska riječ. učešće bi moglo proći pod hrvatsko, ali vrlo teško.
I šta sad……….
Fino sam uzeo dekicu za zimski san [yawn], a na JDPL će biti uskoro da nema niti jedne transakcije punih 4 sata. Dobro je procijenio Blueman da je veliki nalog na bidu vjerovatno od onog koji prodaje pa zeli da ga manji preskaču. [undecid]
cayman006:
”
učestvovanje je srpska riječ. učešće bi moglo proći pod hrvatsko, ali vrlo teško.
”
I šta sad……….
Mislim da ce sad jezicna policija izaci na uvidjaj… Nakon toga slijedi prijava drzavnom odvjetnistvu, koje ce prosljedit prijavu prekrsajnom sudu. [tongue]
mark1: ” cayman006: ” učestvovanje je srpska riječ. učešće bi moglo proći pod hrvatsko, ali vrlo teško. ” I šta sad………. ” Mislim da ce sad jezicna policija izaci na uvidjaj… Nakon toga slijedi prijava drzavnom odvjetnistvu, koje ce prosljedit prijavu prekrsajnom sudu. [tongue]
Očevid, kolega. Očevid.
Još 15 minuta.
Do čega , niskog starta??
tenkista:
”
Još 15 minuta.
”
Do 3 sata, dolazi mi baka s posla. Obećala mi čokoladu.
deimos:
”
mark1: ” cayman006: ” učestvovanje je srpska riječ. učešće bi moglo proći pod hrvatsko, ali vrlo teško. ” I šta sad………. ” Mislim da ce sad jezicna policija izaci na uvidjaj… Nakon toga slijedi prijava drzavnom odvjetnistvu, koje ce prosljedit prijavu prekrsajnom sudu. [tongue]
”
Očevid, kolega. Očevid.
Kojem mora bit nazočan Vjeko kao predstavnik PD-a.
mark1:
”
tenkista:
”
Još 15 minuta.
”
”
Do 3 sata, dolazi mi baka s posla. Obećala mi čokoladu.
[smiley][smiley][smiley][smiley][thumbsup]
do novog poskupljenja mlijeka, eto do čega[thumbsup]