Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

… A o tome da ja nisam zaradio na KOEI… jesam… kupio na 300 i prodao na 400, bio siguran da je to all time high barem dok se neke stvari ne iskristaliziraju, …

Isto sam napravio u tom trenutku. Porast od 50% nakon toga nisam očekivao.
Sada sam ponovo ušao na 553 pa ćemo vidjedi što će biti dalje.
Vjerujem da nema većeg rizika, budući da očekujem povećanje prometa ovom dionicom kad legne lova od Plive.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

beholder:

jedini je problem malih slobodnih udjela, ali dobro sad…

Ja to vidim upravo kao prednost – lako je pumpati cijenu ili braniti u eventualnoj korekciji.
Obrnuto je Adris, pa vidiš kako sva silina tih fondova nije uspjela zaustaviti strmoglavljenje cijene.

Zar stvarno mislis da je sva silina tih fondova uopce pokusavala zaustaviti strmoglavljenje cijene? Mora da se salis… iskoristili su (ne)povoljno stanje na trzistu da se dodatno nakrcaju… kada si zadnji put vidio da neka dionica raste na bidu?

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Kad je KOEI bio na 150 kn smatrao sam da je precijenjen, da ne vrijedi te novce. Pun vjere kupovao sam ADRIS najprije do 5000 kn a zatim i u padu natrag do 3300. Ipak 2005. morao sam priznati da je PTKM puno bolja dionica. Te iste godine uočio sam da je došlo do promjene trenda kod KOEI te sam ga počeo stidljivo kupovati. PTKM sam počeo malo jače dokupljivati. ADRIS i dalje dokupljujem te čvrsto vjerujem da će jednoga dana doći do moje ciljane cijene od 8000 kn. Ali PTKM i KOEI su 2006. opet puno bolje dionice od ADRIS-a. Zato jer su u trendu (a ADRIS nije). Kolega Davorin je spomenuo prognoze K.F. koje se upravo obistinjuju. Jer dionice tehnološkog sektora u Europi doživljavaju pravi procvat a posebno je izražena investicijska aktivnost u energetsku infrastrukturu. Kad se k tome pribroje one priče o vrijednosti imovine (revalorizacija) tada je ovo sasvim OK cijena – još uvijek niža od cijene koja će biti postignuta u privatizaciji. KOEI je čisti zicer, nema veze sa hazarderstvom. Prošli su oni dani kada je “ekipa” za opkladu odlučila dići KOEI na preko 300, iskrcati se i natrag spustiti na 200.
Zašto je normalno da DDJH, do jučer većini ulagača nepoznat, u roku od 14 dana dosegne 1,5 BV samo na temelju nekih očekivanja, a KOEI ni nakon deset godina trgovanja na burzi to ne može?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Slovenski investicijski fondovi koji ulažu na područje bivše Yu – najviše preferiraju upravo KOEI

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

… Prošli su oni dani kada je “ekipa” za opkladu odlučila dići KOEI na preko 300, iskrcati se i natrag spustiti na 200. ..

Tu se moram pohvaliti mada nisam čuo za gornje. Naime prodao sam tada po 299 i ponovo kupio po 205.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

@vodoinst

Nema razloga drugima objašnjavati nešto ako to ne žele vidjeti. Vrijeme će pokazati (čitaj: izvještaj za 3Q)koliko ova dionica vrijedi, samo onda će nekima biti kasno…

dobar pocetak na ARNT, bit ce da znanac opet nadokupljuje svoju miljenicu [smiley2]

“Please, God, Just One More Bubble.”

Jos jedno vrlo zanimljivo jutro.
Ukupni promet 10 dionica koje pratim na ZSE je 7.200kn

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Krive pratiš kolega. Kod mene na VSE na deset dionica promet 23.000,00 kn. Što kažeš?

[b]If you work for a living whay do you kill your self working ??[/b]

Gdje su sada optimisti koji su nas uvjeravali prošli tjedan da je korekcija gotova? Nešto se baš ne dokazuju na bojištima. Ja čučim u rovovima duboko iza prvih linija. [smiley1]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

crobex presao iz jutarnjeg plusa u lagani minus [smiley3]

“Please, God, Just One More Bubble.”

Ma koja korekcija…..to su saldi (sniženja)……kud ćete bolje

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

New Report

Close