Eto sto se desi kad nema prave desnice…nema ni tko galamiti na beskicmenjake za ZERP.
Skoro mi dodje da napisem u potpis za ZERP spremni![pray][angry]
Eto sto se desi kad nema prave desnice…nema ni tko galamiti na beskicmenjake za ZERP.
Skoro mi dodje da napisem u potpis za ZERP spremni![pray][angry]
Mislim da ćemo biti spremni za skinuti gaće…nažalost
Mislim da bi ZERP trenutno na referendumu bio prihvaćen aklamacijom, ne zbog same svrsishodnosti, nego zbog principa, ponosa i časti. Bez obzira na “ljevicu, desnicu, centralno…”.
Gaće smo skinuli onoga dana kad je Ante završio u Haag-u. Zar ste mislili da će sa ZERP-om biti drugačije?
Ante je sasvim slucajno zavrsio u Haagu.
Premijer stovani s tim nema veze kao [undecid]
Mislim da bi ZERP trenutno na referendumu bio prihvaćen aklamacijom, ne zbog same svrsishodnosti, nego zbog principa, ponosa i časti. Bez obzira na “ljevicu, desnicu, centralno…”.
Da, iz vaseg se posta kolega vidi tko jedino nema casti, principa i ponosa.
[angry]
Nazalost, građani nemaju vise ni volje dignuti glas.
Gdje su sada svi oni koji su recimo organizirali bunt protiv ukidanja radija 101.[sad]
ivanr: ” Gaće smo skinuli onoga dana kad je Ante završio u Haag-u. Zar ste mislili da će sa ZERP-om biti drugačije? ” Ante je sasvim slucajno zavrsio u Haagu. Premijer stovani s tim nema veze kao [undecid]
Da smo barem to naplatili…ajde…rekao bi…nemaju casti, ali barem imaju racunicu…ali ovako…strasno![bye]
Potpuno podržavam kolege koje su za ZERP,jednom i mi moramo pokazati čvrstinu svog stava u obrani nacionalnih interesa,a i bolje će nas cijeniti..Što se tiče ulaska u EU,više je njima u interesu da iđemo nego nama.Ako ništa onda zbog nekretnina na Jadranu koje će moći kupovati i naših izvora vode koja će u budućnosti biti skuplja nego nafta.
Jutarnji list
Glas naroda
Predlažem da ZERP primijenimo na danske, norveške i islandske ribare jer oni uništavaju Jadran.
————————
Željko, Zagreb
Jutarnji list Glas naroda Predlažem da ZERP primijenimo na danske, norveške i islandske ribare jer oni uništavaju Jadran. ———————— Željko, Zagreb
e tek Japanci, Kinezi i Filipinci. odmah ZERP primjeniti na njih.[smiley]
Ne razumijem, ja mislio da su svi ovdje “lijevi” a kad ono sad svaki drugi post.. koliko ce nas nova vlast kostati i sl.