O ne!!!
Vaš link
ma onog tipa koji je u državnoj upravi zadužen za popis birača treba za jaj.a i na prvo drvo! taj tip je nesposoban i nezainteresiran za išta osim svoje pozicije i plaće. ne mogu se sjetiti kako se zove, ali kad god ga vidim mrak mi padne na oči.
što ćemo sada[censored]
a ništa. idemo dalje.
izbori bi se mogli ponoviti jedino u slučaju da se netko žalio, budući da nije , do viđenja .
sve sami optimisti!
a kad ono tržište raste – u vrijeme međeda il bikonja? [rolleyes]
Hehe, baš tako
što ste se stisli ljudi, bit će sve dobro (sad bi svi htjeli bit špekulanti pa izlazit na vrhu vala a ulazit na dnu)
Ako ste u dionicama čuvajte ih i sve će doći na svoje, a ako mislite špekulirat pazite da se ne poskliznete[proud]
Sretno svima [thumbsup]
ma nećemo… sve sami optimisti! a kad ono tržište raste – u vrijeme međeda il bikonja? [rolleyes]
U siječnju 2008.
slušam cnbc i kaže buffet zabrinut sam za sve, izgleda mi da je recesija neizbježna
a komentatori kažu da nikad nisu čuli od buffeta tako nešto negativno
al to sve nije bitno, jelda, nekima je cia dojavila da će tržište roknut, i to u siječnju! [rolleyes]
imam previše dionica da to ne bi volio, ali samo ukazujem na to da pretjeran optimizam je ako ništa glupost!
Neko čudno zaišje na dosta dionica koje pratim evo čak i na HT-u u 12 minuta samo 3 transakcije.[tongue]
slušam cnbc i kaže buffet zabrinut sam za sve, izgleda mi da je recesija neizbježna
a komentatori kažu da nikad nisu čuli od buffeta tako nešto negativno
al to sve nije bitno, jelda, nekima je cia dojavila da će tržište roknut, i to u siječnju! [rolleyes]
imam previše dionica da to ne bi volio, ali samo ukazujem na to da pretjeran optimizam je ako ništa glupost!
Buffett nikad nije u trenucima recesije i korekcije zabrinut nego je sretan.Tada on kupuje do iznemoglosti i poslje toga sljedi najteži dio posla samo čekat .[thumbsup]