ja bih odmah ukinuo taj ZERP, da to više riješimo. Ali bih na prvoj sjednici sabora proglasio puni gospodarski pojas (sad bi to lakše išlo jer je čak i SDP počeo odjednom podržavati ZERP, -koja ironija) kakav imaju većina normalnih morskih zemalja na svijetu, i što nam po međunarodnom pravu nedvojbeno pripada. Sve drugo su cirkusi. Pa makar izgubio pola portfelja[cool]
Danas pa do kraja tjedna bi trebali dobro potegnut prema gore, danas je objava sporazuma hdz,hss,hsls….![thumbsup]
Situacija bi se polako trebala vraćat u normalu tj. dionice bi trebale poćet rast, pa crobex je na nivou od 4,5 mjeseca ove godine, valjda u ovoj državi neko nakaj je i radio za to vrijeme……[cool]
Krivo. Oko 10% je manji. A 80% dionica je u prosjeku 30% slabije nego u 4, 5 mjesecu.
Koja bi bila svrha proglasit ZERP na 2 godine, pa kad uđemo u EU ionako onda vrijede zakoni I pravila EU….
Da ga je bilo za proglasit, trebalo ga je proglasiti prije 15 godina kad smo postali suverena država
Sada ZERP isključivo služi za političke igre i skupljanje političkih bodova, na žalost…
Koja bi bila svrha proglasit ZERP na 2 godine, pa kad uđemo u EU ionako onda vrijede zakoni I pravila EU….
Da ga je bilo za proglasit, trebalo ga je proglasiti prije 15 godina kad smo postali suverena država
Sada ZERP isključivo služi za političke igre i skupljanje političkih bodova, na žalost…
Tako je. Sad je kasno.
Koliki je Crobex?
5005
luki007: ” Koja bi bila svrha proglasit ZERP na 2 godine, pa kad uđemo u EU ionako onda vrijede zakoni I pravila EU…. Da ga je bilo za proglasit, trebalo ga je proglasiti prije 15 godina kad smo postali suverena država Sada ZERP isključivo služi za političke igre i skupljanje političkih bodova, na žalost… ” Tako je. Sad je kasno.
slažem se sa većinom navoda ali volio bih dodat da ovo više služi kao stjecanje pregovaračke pozicije kako u segmentu ribarstva tako i u segmentu poljoprivrede a u konačnici sve je to politika[wink]
tenkista:
” Koliki je Crobex?
”
5005
s crtom ![cool]
Moje sve dionice u plusu a ovo zadnje što ja vidim Crobex u crvenom. Sve kontra nego jučer. Čudno neko izračunavanje Crobexa.