Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Nisam u zemlji pa ako mi neka dobra dusa moze objasniti sto se pak sada dogadja. Mandat? Dogovorili se?
skype - ivek1234
crobex opet prevalio 5000 [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.
Nisam u zemlji pa ako mi neka dobra dusa moze objasniti sto se pak sada dogadja. Mandat? Dogovorili se?
ivek odavno.
Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.
A ništa zadnjih uru vrimena trgovanje ka da će nestat dionica……….[thumbsup]
To i nije neka vijest, jer znamo kako ce to zavrsit vec neko vrijeme. Ali dobro, neki mozda ocekuju sluzbeno.
"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."
Hahahhaha transakcija 1 dionica INE i taman CROBEX završi preko 5,000 [cool]
The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.
meni isto, zbog cega Crobex sad odjednom preko 5000???
[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!
nisam ni ja ivek – a kad bum ne bu me ni interesiralo ! [wink]
Cak i JDOS. A KOEI nitko?
Stvarno zanimljivo na KOEI nitko da potegne valjda se boje ponovnog štopanja…….