wunderkind: ” mmstanic: ” Rezati će ih vjerovatno za 0,5 ili 0,75%,ne znam da bi to trebalo utjecati na nas ” al podivljat će tam cijene dionica pa uvijek i tu divljaju bar malo, ili ne! [rolleyes] no to je sve umjetno održavanje amera na životu, ni to ne može vječno… ” tako im i treba .cijeli život su plaćali litru goriva po 1,5 kn .kada bi ostatak svijeta raspolagao sa energijom ko ameri naftu bi potrošili za 10 godina.
rezat ce vjerojatno 0.25%, rezanje od 0.5% je manje vjerojatno, a od 0.75% nije moguce
preporucio bih ekipi koja zaziva slabljenje US ekonomije da paze sto zazivaju, jer US ekonomija je 25% svjetske ekonomije, kad Amerika kihne EU dobi prehladu, a kad EU dobi prehladu Hrvatska je u banani
preporucio bih ekipi koja zaziva slabljenje US ekonomije da paze sto zazivaju, jer US ekonomija je 25% svjetske ekonomije, kad Amerika kihne EU dobi prehladu, a kad EU dobi prehladu Hrvatska je u banani…..
……dobijemo panično galopirajući rak[wink]
ja ne zazivam, no nažalost ne vidim kako je to moguće izbjeć!
u svakom slučaju ukoliko se ameri izvuku to će mi kao ekonomistu bit vrlo poučan primjer kako se to radi! [thumbsup]
ja ne zazivam, no nažalost ne vidim kako je to moguće izbjeć!
u svakom slučaju ukoliko se ameri izvuku to će mi kao ekonomistu bit vrlo poučan primjer kako se to radi! [thumbsup]
Gledaj i uci [wink]
ja ne zazivam, no nažalost ne vidim kako je to moguće izbjeć! u svakom slučaju ukoliko se ameri izvuku to će mi kao ekonomistu bit vrlo poučan primjer kako se to radi! [thumbsup]
oni ti se uvijek izvuku,vec se izvlace 100 godina
[thumbsup]
CRAL -140%.
Nevjerojatna računica. kako nešto može biti u minusu 140%.
jednostavno,posudio čovjek od kamatara i kupio CRAL[wink]
wunderkind:
”
ja ne zazivam, no nažalost ne vidim kako je to moguće izbjeć! u svakom slučaju ukoliko se ameri izvuku to će mi kao ekonomistu bit vrlo poučan primjer kako se to radi! [thumbsup]
”
oni ti se uvijek izvuku,vec se izvlace 100 godina
[thumbsup]
1929ta je bila prije 200 godina? [proud]
pa izvukli su se, ne? osim toga, mislim da je deimos mislio malo sire i da nije komentirao samo cijenu dionica na burzi..