Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nevjerojatno da su svi brodari u minusu. Možeš mislit koliko SDP, HDZ i HSS i ini utječu na njihovo poslovanje. Za ne vjerovati.[rolleyes]

Ali utječe pad BDI indeksa.

Kakvi mrtvi pregovori??? Ova burza je izgubila vezu sa zdravim razumom…

Koji idiot će prodati dionicu zato jer je Frišćić jučer jeo grah i ima probavne smetnje????

Ah, očito ima i takvih, bijednici

Hell is Empty and all the Devils are Here

Milanović je izgleda u banani i nema šanse da sastavi vladu. Pa njega bi sad njegovi najradije znogirali. samo mislim da iza njega stoji Mesić.

stigao mi neki keš.sprema se grda korekcija zato kolege sve na prodaju.[cool]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Kakvi mrtvi pregovori??? Ova burza je izgubila vezu sa zdravim razumom… Koji idiot će prodati dionicu zato jer je Frišćić jučer jeo grah i ima probavne smetnje???? Ah, očito ima i takvih, bijednici

On brzo prodaje dionice proizvođača graha i kupuje dionice nekog farnaceuta. to ti se zove brza reakcija. Dok ti reagiraš, više nitko neće jesti grah u ovoj državi
[proud]

steta nisam uspio sortati,prebrzo je padalo i viro i atpl[angry] .idem jopet u minus sa pojedinim dionicama[embarass]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

da li netko zna koliki je bio promet do 11.00 sati ?

redovni nesto malo ispod 35

ATPL, ode 200 kom s aska po 3400…..lijepo!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Najveći teret, a to se i ovaj put dokazalo za SDP je Vesna Pusić, koji je ovaj put uspjela skuhati svima njima kašu…. ali slanu……

Još će puno kaše ona skuhati….Ljevija je od najljevijih.
Jeli ona misli u mirovinu?

[undecid]

ATPL, ode 200 kom s aska po 3400…..lijepo!

Pa naravno da ode kad su na radiju rekli da su HSS i HDZ dogovorili mnoge stvari, ali nisu još sve. Pa naravno da nisu sve, bilo bi neozbiljno mislit da će za par sati sve dogovoriti. Pregovori teku normalno i koalicija će biti sklopljena. Ja kupio sitno atpl po 3400 i igh po 13000. Ajde prodajte još, ako stvarno mislite da će Zoki sastavljat vladu.

čini mi se da su se fondovi opet počeli malo igrati… [cool]

Nije majka klela sina što je kock'o... već što se išao vadit'!!!

sve je odavno dogovoreno .ako nebude tako poklanjam svih 1000 dionica Pounja po 5 kn.[cool]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

New Report

Close