Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da korekciji neće biti kraj ! Još uvijek je sve neizvjesno i današnja vijest da nije uspio dogovor koalicije !!!!?

Još je rano govoriti o oporavku…..[shocked]

na 4300 sve prodajem...

meni su ipak najbolji precjednik mesić i milanović kad kažu da burza nema veze sa političkim zbivanjima
to ide u anale gluposti rijetko viđenih na ovim prostorima

Postanite Eu-robovi

javili na vijestima NOVETV da još ništa od dogovora

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

i da se dogovori nastavljaju do srijede.

Ali da su se dogovorili oko decentralizacije i još nekih stvari te da će koalicijski sporazum bit osnova rada nove vlade.

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Sad ode sav rast u propast. Nevjerojatno. Koliko ih plaćaju da se igraju našim živcima.[yawn]

Zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano…

Nema trenutacnog dogovora o koaliciji medutim pregovori se nastavljaju. Gdje tu ima mjesta panici? Ovo se ocekivalo,pa ne mogu se ljudi dogovorit o vodenju jedne drzave u 5 radnih dana,bilo bi smijesno. A nasi pametni analiticari neka i dalje govore da korekcije nemaju veze sa politickom scenom!!!

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

kako ljudi paničare[cry]
i na novoj su potvrdili prodaju TLM-a

Predpostavljam da je sve dogovoreno, samo kako bi to izgledalo da su u 3 dana uspjeli sve dogovoriti, malo pre jeftino za člasače.

ma dogovoreno je to..nego sta….[thumbsup]…samo igre neke hehe

Ma kakva koalicija lijevog centra, čak se i Ljubo Jurčić sprda iz SDP-a, otišao čovjek čvarke peči. Neće valjda Zoki Milanović biti premijer, njega više niti SDP ne podržava.

New Report

Close