Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kaj je danas sa Ledom? Nešto danas mir…..
Od svih naših super novina nemani vijesti da je tramvaj krenio za Finsku….ali zato ima da je Modrić sanjao da prelazi u Olimpiju i da je super Balaban bio na sladoledu u Vlaškoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bojim se da bi danas mogli završiti u crvenom. Previše ima kukavica koji izlaze, jer se boje da bi možda mogao vladu formirati SDP. Takvi ne budu nikad puno zaradili.[sad]

Krenulo je neko naglo rušenje cijena na dobrom dijelu dionica. Dvije opcije, ili priprema za veći ulaz poslije konferencije za tisak ili je netko saznao da se nisu dogovorili.

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

Bojim se da bi danas mogli završiti u crvenom. Previše ima kukavica koji izlaze, jer se boje da bi možda mogao vladu formirati SDP. Takvi ne budu nikad puno zaradili.[sad]

samo se budala i onaj koji je novce nasljedio od babe ne boji za njih
[thumbsup]
-balon se ispuhujeeeeeeeeeeeee[wink][wink]

tenkista: ” Bojim se da bi danas mogli završiti u crvenom. Previše ima kukavica koji izlaze, jer se boje da bi možda mogao vladu formirati SDP. Takvi ne budu nikad puno zaradili.[sad] ” samo se budala i onaj koji je novce nasljedio od babe ne boji za njih [thumbsup] -balon se ispuhujeeeeeeeeeeeee[wink][wink]

u kušu si, a?

tenkista: ” Bojim se da bi danas mogli završiti u crvenom. Previše ima kukavica koji izlaze, jer se boje da bi možda mogao vladu formirati SDP. Takvi ne budu nikad puno zaradili.[sad] ” samo se budala i onaj koji je novce nasljedio od babe ne boji za njih [thumbsup] -balon se ispuhujeeeeeeeeeeeee[wink][wink]
[/quo
tko ne riskira ne profitira? Tko se previše boji nek ulaže u konzervativne fondove.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Krenulo je neko naglo rušenje cijena na dobrom dijelu dionica. Dvije opcije, ili priprema za veći ulaz poslije konferencije za tisak ili je netko saznao da se nisu dogovorili.

ljudi su samo oprezni i povodljivi, glavno da jedan skine s bida, pa još jedan i onda????di su pare???

tenkista:

samo se budala i onaj koji je novce nasljedio od babe ne boji za njih
[thumbsup]
-balon se ispuhujeeeeeeeeeeeee[wink][wink]

e moj varaždinec vidim da ti više vjeruješ u krumpir nego u burzu.[cool]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Kain upravo izjavio na TV podnevnom dnevniku,”vladu će formirati vlada lijevo centra”

Nisam valjda ja nacopral ovj minus. A vidi belex je +1,4 a ja sam htio sve obratno.[shocked]

ne vjerujem da je hdz toliko poblesavio da ispusti ulogu lidera kad mu se pruža .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

mislim da je kolega varazdinec zamjenio apikismena. [smiley]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

New Report

Close