Obnovljen optimizam ulagača na Wall Streetu
“…Najveće dobitnice bile su dionice Altria Groupa i General Motorsa, ojačavši više od dva posto. No, kasnije tijekom trgovanja skok cijena sirove nafte ograničio je uzlet cijena dionica. Naime, barel nafte poskupio je 1,95 dolara, na 62,96 dolara, nakon objave vijesti da Iran neće odustati od razvoja nuklearne tehnologije, što bi moglo produbiti njegov sukob sa zapadnim zemljama u vezi s tim.
Cijene europskih dionica nadomak su najviših razina u posljednjih pet godina, potaknute rastom cijena španjolskih energetskih kompanija i maloprodajnih lanaca zbog vala akvizicija i preuzimanja. Londonski Ftse indeks porastao je gotovo jedan posto, na 5930 bodova. Frankfurtski DAX ojačao je 0,5 posto, na 5989 bodova….
Business,29.09.06.
Ne zaboravimo da je danas zadnji dan fondovima da poprave 3Q. Dakle možemo očekivati malo bildanja od 15-16h.
Dakle danas smo na steroidioma.[smiley1] To je dakle uzrok mog neutemeljenog optimizma.
Sad sam skoro rekao sto rade stereoidi, ali onda sam shvatio da je to napisao kolega tima…
Dakle…od 15-16 vjezbamo [smiley2]
Pocelo je opasno…nista nema prometa u 10 minuta[smiley2]
Ne zaboravimo da je danas zadnji dan fondovima da poprave 3Q. Dakle možemo očekivati malo bildanja od 15-16h.
Danas možda još malo gore, a u ponedjeljak po starom, dolje.
Danas možda još malo gore, a u ponedjeljak po starom, dolje.
Ništa nije sigurno, tako ni to za danas ni za ponedjeljak. Često se desi baš suprotno ili se ne desi ništa.
quark: ” Danas možda još malo gore, a u ponedjeljak po starom, dolje. ” Ništa nije sigurno, tako ni to za danas ni za ponedjeljak. Često se desi baš suprotno ili se ne desi ništa.
Ovih dana je jako nezavalno bilo što prognozirati kad ne znamo Actavisove namjere i ne znamo kako će se završiti javna ponuda Plive.
Ovih dana je jako nezavalno bilo što prognozirati kad ne znamo Actavisove namjere i ne znamo kako će se završiti javna ponuda Plive.
Volio bih da sve ispadne jako dobro za dioničare Plive (ja nisam), a samim tim povuklo bi sve nas ostale. Isto tako da nije bilo preuzimanja Plive, te se istim zahvaljujem, ne bismo baš ni kruha jeli kako je krenulo još u petom mjesecu.
Mislim da su fondovi zadovoljni svojim učincima u 3Q te da će samo promatrati našu utakmicu.
Zanimljiv promet na ELPR,sa 4 dionice ruse cijenu za 3,80% izgleda da se nesto ipak dogadja da li je u pitanju dokup ili nesto drugo
znanac:
”
”
Mislim da su fondovi zadovoljni svojim učincima u 3Q te da će samo promatrati našu utakmicu.
…kako je krenulo, izgleda da su prezadovoljni…[smiley1]