Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HT – 354 kune – ide se lagano gore.

DLKV 1.650,00 1948 komada na prodaji….
[shocked]

Probi Crobex 5000

No respect

kakvo fondovsko štopanje na dalekovodu sa 3000 kom na prodaji.strašno [censored]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Probi Crobex 5000

zaželimo mu da se više nikad ne spusti ispod te granice.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Probi Crobex 5000

Zato su isključili PBZ investor. pustit će ga ponova kad krenu prodavat.

Zato su isključili PBZ investor. pustit će ga ponova kad krenu prodavat.

Nevjerojatno. Opet!

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

To se uvijek dešava kad cijene skaču. Valjda se to zove zaštita malih ulagača. da ne možeš trgovati.

asdfgh123: ” Zato su isključili PBZ investor. pustit će ga ponova kad krenu prodavat. ” Nevjerojatno. Opet!

Uredno mi ažurira vrijednosti na portfelju, ali trgovanje ne radi.
[cry]

sakai:

asdfgh123: ” Zato su isključili PBZ investor. pustit će ga ponova kad krenu prodavat. ” Nevjerojatno. Opet!

Uredno mi ažurira vrijednosti na portfelju, ali trgovanje ne radi.
[cry]

Možda ćeš popodne moći jeftinije trgovat.

No respect

To se uvijek dešava kad cijene skaču. Valjda se to zove zaštita malih ulagača. da ne možeš trgovati.

Zato ja trgujem preko FIME a PBZ koristim ko mostić

you think your special you do, i can see it in your eyes

ode ht u svemir.opametili se mali a fondovi lupaju ko blesavi da im ne pobjegne po diskontu.

New Report

Close