Nemam tajni pa sam ipak odgovorio na forumu. Dobro s kabom sam na 0, malo sam se prešao. Naravno imam i dionica s plusom, najviše DLKV i HT koji mi debelo pokrivaju minuse i ukupno sam u debelom plusu. Eiga samo 200 komada, kupio 100 po 160 kn i 100 po 120 kn. Ne prodajem sa minusom makar čekao 5 godina ali vjerujem da ću već početkom iduće godine biti i tu u plusu. Pa nedavno je dionica bila na 152 kn i to ne bez razloga.
loše je to lega ak vas HT s IPO-a zvlaci u tanki plus…
i ja vjerujem da je 2009 moja godina[yawn]
lijepo je ulagat dugoročno ali u dugom roku smo svi mrtvi.[wink][smiley]
malo zafrkancije ali u svakoj šali ima i istine. tek počinje 2008., do 2009. tko zna što nas čeka?[yawn]
Tržištu tek sljedi pravi rast po objavi vjesti da Sanader formira vladu.[rolleyes]
ma te vijesti ti djeluju samo trenutno na tržište. koga će bit briga za Sanaderovo formiranje vlade za recimo mjesec ili dva. tržištu bi mogao slijediti rast zbog skorog zaključenja financijske godine, prije bi to trebali očekivati.
Tržištu tek sljedi pravi rast po objavi vjesti da Sanader formira vladu.[rolleyes]
Svaki puta kad je bilo opća klima u očekivanju nekog događaja pozitivna, dogodilo bi se obrnuto.[rolleyes]
Ja bih ipak savjetovao oprez. Ipak nailazi Božić i potrošačko ludilo.
zagrebcan: ” Tržištu tek sljedi pravi rast po objavi vjesti da Sanader formira vladu.[rolleyes] ” Svaki puta kad je bilo opća klima u očekivanju nekog događaja pozitivna, dogodilo bi se obrnuto.[rolleyes] Ja bih ipak savjetovao oprez. Ipak nailazi Božić i potrošačko ludilo.
dolazi i prolazi….
evo mog skromnog predviđanja za danas….
počet ce veselo i bit ce dosta rasta sa srednjom likvidnosti, negdje do podne ce se sve malo smirit, a do kraja dana ce lagano past i crobex ce zavrsit u minusu…[huh][shocked]
moje misljnje[undecid][bye]
Skromnost nije vrlina[wink]
Nastavljen uzlet američkih dionica
Business.hr/Hina
07.12.2007 08:49
Pročitaj komentare(0)
Cijene američkih dionica jučer su snažno porasle na valu optimizma izazvanog planom vlade za obuzdavanje krize na tržištu hipotekarnih zajmova.
Dow Jones indeks porastao je oko 1,3 posto ili 175 bodova, na 13.619 bodova. S&P indeks porastao je 1,5 posto, na 1507 bodova, dok je Nasdaq indeks skočio 1,6 posto, na 2709 bodova.
Predsjednik SAD-a George W. Bush jučer je predstavio dugo očekivani plan prema kojemu bi kamate na neke stambene kredite bile zamrznute, a od toga bi koristi imalo čak 1,2 milijuna Amerikanaca kojima bi kreditne rate osjetno porasle da država nije intervenirala. Analitičari ocjenjuju da će taj plan stabilizirati financijsko tržište i spriječiti pad američkog gospodarstva u recesiju.