Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a konacno da je neko potegnuo taj HT vise.Tak sam bio veseo kad sam uspio ga kupit po 364kn a sad mi ubija cijeli portfelj.Najvise mi ide na zivce sto znam da vrijedi puno vise a on stagnira.Potegnuo je tek poslije clanka od erste-a

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=46006b28-15ac-4930-addd-3529e3161fe6&ref=investor

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Moj komentar je vezan za INU.
Svi smo prognozirali pad cijene kad dođu bonus dionice, kad ono iznenađenje!
Naravno sad imamo spremne odgovore zašto je to tako, barem ovih dva-tri dana. Ne znam što će biti u slijedećim danima
Tek sad znam da ništa ne znam.Burza nas nastavlja iznenađivati, a mi stječemo potrebna iskustva,

kolega odavno sam shvatio da nema logike na nasoj burzi sto sam pisao prije mjesec dana.[thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

potpisujem da ova burza više s mozgom ni ničim nema veze nego kako se neki takozvani poluuki fond managerčići dogovore tako će nam bit!

posvetimo se klađenju, a prestanimo proučavat fundamente, raznorazne analize, poslovanje i sto čuda…

prepustimo se onima koji ovo kolo vode i pokušajmo zaradit!

..PITANJE ZA TENKISTU: ….Uspio si kupiti stan..obzirom da ti je korekcija došla ovako brzo ???
Odgovori mi, obzirom da me to muči, vidim da se trudiš na burzi im zbilja si o.k.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Odgovorit ću ti na privat.

kolega odavno sam shvatio da nema logike na nasoj burzi sto sam pisao prije mjesec dana.[thumbsup]

Ima logike, samo je mi ne vidimo. Ono što mi sad znamo oni(ne znam tko) su to znali prije dva mjeseca. Ono što mi mislimo za budučnost u puno slučajeva daleko je od onoga što oni znaju. Mi lagano kaskamo i skupljamo mrvice i od toga zarađujemo novac koji i nije toliko malen, a kolki je onda tek njihov scor.
Manekekeni rade svoj posao a robovlasnici zgrču pare.

&

..PITANJE ZA TENKISTU: ….Uspio si kupiti stan..obzirom da ti je korekcija došla ovako brzo ???
Odgovori mi, obzirom da me to muči, vidim da se trudiš na burzi im zbilja si o.k.

Nisam. Nažalost portfelj mi se oporavio duplo manje od Crobexa. Čekam još Kabu, Eig, Atln, Hpdg i Jdosa s kojima sam u debelom minusu. Takve dionice malo kasne sa oporavkom, tako je bilo i prošli put pa se nadam da će i sad za koji dan i one porasti. Nelikikvidne ti zadnje padaju a zadnje se i dižu.

kolko imas eig, tenkista? ja sam duboko zaglibio[sealed]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Nemam tajni pa sam ipak odgovorio na forumu. Dobro s kabom sam na 0, malo sam se prešao. Naravno imam i dionica s plusom, najviše DLKV i HT koji mi debelo pokrivaju minuse i ukupno sam u debelom plusu.
Eiga samo 200 komada, kupio 100 po 160 kn i 100 po 120 kn. Ne prodajem sa minusom makar čekao 5 godina ali vjerujem da ću već početkom iduće godine biti i tu u plusu. Pa nedavno je dionica bila na 152 kn i to ne bez razloga.

a konacno da je neko potegnuo taj HT vise.Tak sam bio veseo kad sam uspio ga kupit po 364kn a sad mi ubija cijeli portfelj.Najvise mi ide na zivce sto znam da vrijedi puno vise a on stagnira.Potegnuo je tek poslije clanka od erste-a http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=46006b28-15ac-4930-addd-3529e3161fe6&ref=investor

prije mjesec ili nešto tako dana Hypo je bacio analizu o realnoj cjeni negdje oko 417-419 kn tak neš ali HT je poslije toga zaronil na 320.
Zvali to kako god cijena se nece dugo moci zadrzati ispod 400, najviše do ozujka slobodan sam prognozirati…
i to u biti je nekih 15-ak % a neke dionice su imale veci dvodnevni rast…
ljudi tek je među nama 2 mjeseca a mnogi su požalili (pomalo i sam) rešiti jer je bilo-prošlo 50 boljih prilika…
kako kaže Buffet kad kupuješ dionicu zamisli da burza ne radi sljedecih 5 godina, u tom slucaju na našem tržištu ja dilema nemam…
to ne znaći da neće biti 30 ili 50 “boljih prilika”[thumbsup]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

miami: ” ..PITANJE ZA TENKISTU: ….Uspio si kupiti stan..obzirom da ti je korekcija došla ovako brzo ??? Odgovori mi, obzirom da me to muči, vidim da se trudiš na burzi im zbilja si o.k. ” Nisam. Nažalost portfelj mi se oporavio duplo manje od Crobexa. Čekam još Kabu, Eig, Atln, Hpdg i Jdosa s kojima sam u debelom minusu. Takve dionice malo kasne sa oporavkom, tako je bilo i prošli put pa se nadam da će i sad za koji dan i one porasti. Nelikikvidne ti zadnje padaju a zadnje se i dižu.

i mene Kaba malo mući ali njezin vrhunac je na 395 i ja prodao u travnju (posjedovao 60-ak dana)a koliki je vaš target?[bye]
eh da dokupljujem EIG da se dogovorimo na 109?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

New Report

Close