A jos je OMV dao novu ponudu za MOL prije par dana
misliš li da je to pozitivno za INU, razmisli malo
Većina dionica raste možemo odahnuti mislim da pravi i veći rast sigurno sljedi po objavi da HDZ formira vladu. Mislim da će odmah biti veliki i nagli skok cijena dionica.
kolega, a kako onda ovo zovete? letargija?
sjetite se Vira i još nekih, kad dodje FI cijena pada.
osnovno pravilo burze: buy the rumour, sell the fact. objava je fact.
markko: ” A jos je OMV dao novu ponudu za MOL prije par dana ” misliš li da je to pozitivno za INU, razmisli malo
ma samo nek ih OMV preuzme, gospoda Mađari sa 25% udjela žele vlast u INI a sami ne daju nikom da ih
preuzme na način da i Mađarska vlada i pralament donose zakonske akte po hitnom postupku da bi ih obranili.
Naprijed OMV![thumbsup]
Ja navijam za OMV [thumbsup]
ja isto mislim da je Ini bolje u OMV-u, oni su puno ozbiljnija kompanija od MOL-a
Malo jača svinjarija sa ovom INA-om i market makerima.
podsjetnik:
INA, d.d. – Najava sastanaka s investitorima
Dana 16.11. 2007. godine, od 11:00 do 12:00 sati i od 15:00 do 17:00 sati, INA, d.d. će održati sastanke s predstavnicima institucionalnih ulagatelja u Upravnoj zgradi INA, d.d., Avenija V. Holjevca 10, Zagreb.
morat će otići iz INE ukoliko se spoje s OMV-om
Mozda nije za Inu, ali je za rast dionice
to nema veze s zdravom logikom
Malo jača svinjarija sa ovom INA-om i market makerima.
podsjetnik:
INA, d.d. – Najava sastanaka s investitorima
Dana 16.11. 2007. godine, od 11:00 do 12:00 sati i od 15:00 do 17:00 sati, INA, d.d. će održati sastanke s predstavnicima institucionalnih ulagatelja u Upravnoj zgradi INA, d.d., Avenija V. Holjevca 10, Zagreb.
Ne kuzim, koja je poveznica market makera i ovog sastanka?!?
Malo jača svinjarija sa ovom INA-om i market makerima. podsjetnik: INA, d.d. – Najava sastanaka s investitorima Dana 16.11. 2007. godine, od 11:00 do 12:00 sati i od 15:00 do 17:00 sati, INA, d.d. će održati sastanke s predstavnicima institucionalnih ulagatelja u Upravnoj zgradi INA, d.d., Avenija V. Holjevca 10, Zagreb.
to i je rješenje ove zagonetke rasta današnjeg