Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A jos je OMV dao novu ponudu za MOL prije par dana

misliš li da je to pozitivno za INU, razmisli malo

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Većina dionica raste možemo odahnuti mislim da pravi i veći rast sigurno sljedi po objavi da HDZ formira vladu. Mislim da će odmah biti veliki i nagli skok cijena dionica.

kolega, a kako onda ovo zovete? letargija?

sjetite se Vira i još nekih, kad dodje FI cijena pada.

osnovno pravilo burze: buy the rumour, sell the fact. objava je fact.

markko: ” A jos je OMV dao novu ponudu za MOL prije par dana ” misliš li da je to pozitivno za INU, razmisli malo

ma samo nek ih OMV preuzme, gospoda Mađari sa 25% udjela žele vlast u INI a sami ne daju nikom da ih
preuzme na način da i Mađarska vlada i pralament donose zakonske akte po hitnom postupku da bi ih obranili.
Naprijed OMV![thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ja navijam za OMV [thumbsup]

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

ja isto mislim da je Ini bolje u OMV-u, oni su puno ozbiljnija kompanija od MOL-a

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

Mozda nije za Inu, ali je za rast dionice

Malo jača svinjarija sa ovom INA-om i market makerima.

podsjetnik:
INA, d.d. – Najava sastanaka s investitorima
Dana 16.11. 2007. godine, od 11:00 do 12:00 sati i od 15:00 do 17:00 sati, INA, d.d. će održati sastanke s predstavnicima institucionalnih ulagatelja u Upravnoj zgradi INA, d.d., Avenija V. Holjevca 10, Zagreb.

No respect

morat će otići iz INE ukoliko se spoje s OMV-om

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Mozda nije za Inu, ali je za rast dionice

to nema veze s zdravom logikom

Malo jača svinjarija sa ovom INA-om i market makerima.

podsjetnik:
INA, d.d. – Najava sastanaka s investitorima
Dana 16.11. 2007. godine, od 11:00 do 12:00 sati i od 15:00 do 17:00 sati, INA, d.d. će održati sastanke s predstavnicima institucionalnih ulagatelja u Upravnoj zgradi INA, d.d., Avenija V. Holjevca 10, Zagreb.

Ne kuzim, koja je poveznica market makera i ovog sastanka?!?

zasto?
Pa mogu prodati OMV Adria i Tifon i gotovo.

Malo jača svinjarija sa ovom INA-om i market makerima. podsjetnik: INA, d.d. – Najava sastanaka s investitorima Dana 16.11. 2007. godine, od 11:00 do 12:00 sati i od 15:00 do 17:00 sati, INA, d.d. će održati sastanke s predstavnicima institucionalnih ulagatelja u Upravnoj zgradi INA, d.d., Avenija V. Holjevca 10, Zagreb.

to i je rješenje ove zagonetke rasta današnjeg

New Report

Close