Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Od 10 dionica koje gledam na VSE…samo 2 imaju promet 🙂

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

a to su??? i koliko je 🙂

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Također.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Arap: ” pa ne treba biti jaka kupnja, ako se kupuje po asku, zar ne? ” Naravno, uvijek treba imati na pameti kako je KD Victoria kupovala na 660,00 kuna.

Eto, opet VIRO po asku… [smiley2]

“Please, God, Just One More Bubble.”

shogun: ” plavi: ” Dosadno mi nešto zadnjih dana , tržište je malo zamrlo , ni vrit ni mimo. Sve mi se čini da bi mi dobro došlo malo odmora u južnim krajevima. ” Imate neku ideju za odmor? ” Rhodos??

Ja ću ipak u Rovinj na odmor za dušu. [smiley2]
Čini se da je tržište ipak odlučilo ići sjevernije…

Izgleda da ćemo danas biti u plusu. Crobex + 0,30%, vin + 0,65%.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Sve mi se nekako čini da neko namjerno s malim količinama danas a na “boljim” dionicama (CEBA-P-A i BDMR-R-A) ruši cijenu, jer je to jedino na njima bilo moguće, a kod svih ostalih ne samo da su transakcije krenule s plusom nego se i bid povećava.
Kao da netko namjerno cijelu noć razmišlja koje će dionice ujutro kad burza proradi u prvoj minuti srušiti i uvijek bira one kod kojih je taj postotak najveći.
To je donekle i dobro ako se što uspije uloviti.
Pozdrav

Obe su se vratile odnosno skinuto je s aska.
Vjerojatno je tome krivo on-line zadavanje naloga.
Mislim da bi brokeri morali više pažnje pridavati kada takve naloge stavljaju na burzu, pa i nazvati nalogodavca prije radi provjere. Možde doći do greške kod zadavanja naloga, a namjerno rušenje ili dizanje cijene ne bi smjeli dozvoliti.
Bilo je još takvih primjera danas.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

sta mislite bi se ova korekcija mogla jos produbiti

Korekcija je završila još prije dva dana…danas je već dosta dionica nastavilo sa trendom rasta cijene.

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

…a neke se dionice neće nikada vratiti na cijene na kojima su bile do prije neki dan, jer je komisija za vrijednisne papire više prisutna na tržištu, pa se oni koji su te cijene digli neće usuditi ponovno isto učiniti.

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

Dejavue: ” Od 10 dionica koje gledam na VSE…samo 2 imaju promet 🙂 ” a to su??? i koliko je 🙂

A sad vise ne znam…znam da je promet bio na DIOK i LVCV…nije na BLJE tada cini mi se, SAPN, KOES; IPKK; JDKM…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

hmmm bas interesantni promet ELPR … dva puta u toku dana je cijena porasla i pala promjenila za 2.75 % …

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

New Report

Close