Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

crobex +3,03[thumbsup]

FIMA bezglavo bježi iz nekih dionica,očajnički očito treba CASH-R-A ,dakle vrlo loš znak koji može lančanu reakciju izazvati na dosta dionica i biti loš signal nekim manjim fondovima[wink]

Da …. Evo baš gledam BZJK

to:varazdinec

iz fima-ih fondova max i eq je od 10.10.2007. do 03.12.2007.povučeno preko 136 miljuna kn (28,8%).

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

FIMA bezglavo bježi iz nekih dionica,očajnički očito treba CASH-R-A ,dakle vrlo loš znak koji može lančanu reakciju izazvati na dosta dionica i biti loš signal nekim manjim fondovima[wink]

Kad ti očajnički treba CASH-R-A onda ne izlaziš iz nelikvidnih dionica.

varazdinec:

Kad ti očajnički treba CASH-R-A onda ne izlaziš iz nelikvidnih dionica.

a očito se slažu s mojim mišljenjem da BZJK ne vrijedi ni ovih novaca [wink]-dam samo da prodam[thumbsup]

Fondovi su se definitivno vratili i hvataju – svaki na svoj način – pozicije za kraj godine i početak slijedeće.
Danas je objavljeno da je dobit poduzeća u Hrvatskoj na godišnjoj razini (I-IX) porasla oko 23 %.
U grubo: ako je u doba najvećeg rasta prosječni P/E na ZSE bio oko 26 korekcija od cca 15 % ga je smanjila na oko 22-23.Porast dobiti od 23 % smanjuje ga na oko 18.
Dakle: prije nekoliko mjeseci imali smo prosječni P/E 26 , a sada je 18. Firme i dalje ostvaruju sve bolje rezultate.Između 18 i 26 (?) generalno leži prostor za budući rast – najvjerojatnije će značajan dio biti ostvaren odmah početkom 2008.

Iz kojih to dionica Fima izlazi?
Navedite bar jos 3 osim BZJK.
Hvala!

Iz kojih to dionica Fima izlazi?
Navedite bar jos 3 osim BZJK.
Hvala!

Znam za DDJH

Baš me zanima za što im treba novaca? Očito je neki veći projekt u pitanju…

Mozda imaju namjeru ulozit skupa s Varteksom u stambeno poslovnu zonu?
I to je projekt.[rolleyes]

Za sad DDJH i BZJK, dalje…?

Po meni: imaju problema sa sobom.
A druga stvar – možda, kažem možda: sa VABA-om već dosta vremena ulaze u SNBA, uglavnom u većim blokovima a to nije baš tako mali zalogaj ni za njih. Spajanje/preuzimanje SNBA, što god bilo.

No respect

kupuju TOZ[wink]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close