Ništa još nije sigurno sa vladom,upravo objavili da HNS inzistira na formiranju vlade lijevog centra,
Koliko mandata je osvojio HNS ?
I ja bi da sam na njihovom mjestu tražio da sastavljam vladu [wink]
Mislim da će fondovi napraviti upravo suprotno od onog što su svi očekivali.
Ako im se učini da je to potrebno pruštit će pokoji “dan otresanja” kakav smo vidjeli ove godine, ko predosjeti taj dan i dočeka ga u kešu mogao bi fino profitirati
ljudi, puno filozofirate. a realnost je jednostavna. nastavljamo tamo gdje smo stali 2.6. kad nas je prekinula SDP-ova izborna konvencija. i ima puno za nadoknaditi. pogledajte šta je za to vrijeme radila slovenska burza, e to su nama odgodili zoki i ljubo, ali sad smo opet svoji na svojoj (burzi, naravno) [thumbsup]
Sta se opterecujete vladom i izborima.
Nema to nikakve veze.
Samo psiholoski.
Okruzenje, hipotekarni krediti, kosovo, bosna, to utjece na cijene i naravno kako firme posluju a ne plavi i crveni.
Nema to nikakve veze.
Samo psiholoski.
Okruzenje, hipotekarni krediti, kosovo, bosna, to utjece na cijene i naravno kako firme posluju a ne plavi i crveni.
bravo![smiley]
Evo ga, malo hladjenja od strane fondovo….. [embarass]
ispravno hlađenje.treba nešto ostaviti i za sutra
Nema to nikakve veze.
Samo psiholoski.
Ne zaboravi da psihologija moze imat jednaku tezinu,ko sve ovo sto si ti naveo……….a pored svega toga se vide fondovske igre,dovoljno je malo pogledat ,koliko su fondovi u kojoj dionici…………………….
Sta se opterecujete vladom i izborima. Nema to nikakve veze. Samo psiholoski. Okruzenje, hipotekarni krediti, kosovo, bosna, to utjece na cijene i naravno kako firme posluju a ne plavi i crveni.
Bih je potpisala SSP. Jedan problem manje.
Mlnr-r-a zanimljivo čišćenje. Ako nekoga zanima neka baci oko [thumbsup]
10.12.istek pregovora o Kosovu.
najgore kaj nam se može dogoditi je da od tamo kapital pobjegne k nama.dajte budite ozbiljni kaj mislite da bi zapad dozvolio bilo kakvu nestabilnost ili vojnu intervenciju dok su ameri na kosovu.kosovo je svršena stvar.