Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

samo su čvrste muške ruke ostale u igri [thumbsup]
ali gledajući ciklonu nad zapadnom europom, prognozirao bi do kraja tjedna oblačno s padalinama [cry]

Kaj, os ti samnom u birtiji negdje na ruku???? [cool][cool][cool]

Ako je EU i US crveno to znaci samo jedno – ovdje bu zeleno! Nije da mi bas odgovara ali ako je suditi kako su se stvari odvijale do sada – ja sam fuck…d! [censored][censored][censored]

skype - ivek1234

Ma mislim, usao bih ja i ranije. Uglavnom je trziste dosta palo i naravno – osim onoga sto mene zanima. To bas i nije nesto okinulo posebno!!!! [censored][censored][censored][censored][censored]

Nisam siguran da cu bas nesto profitirati. Ali sam siguran da brokeri hoce!!!! [censored][censored][censored]

skype - ivek1234

Ukupan promet: 37.892.140,38 HRK crko poslovni[thumbsup]

ukupan promet na http://www.limun.hr je 39 881 022,46 HK

moguće…zbog 15 minutne odgode…[thumbsup]

Nisam siguran da cu bas nesto profitirati. Ali sam siguran da brokeri hoce!!!! [censored]

Nije valjda da će se opet potvrdit ona da treba dionicu kupit i držat
[wink]
Odao sam priznanje za mudri izlazak (rekao bih na vrijeme) ali da sam ja bio u igri vratio bi se u dionice u onaj petak prije izbora, samo je trebalo dobro odabrati i već sad bi bilo lijepih plodova u korpi.

ukupan promet na http://www.limun.hr je 39 881 022,46 HK

Opadanje prometa je cesto znak promjene trenda

[thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

roda1: ” ukupan promet na http://www.limun.hr je 39 881 022,46 HK ” Opadanje prometa je cesto znak promjene trenda [thumbsup]

rijeci ti se pozlatile[pray]

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

mali rast do 20-og pa mali pad do nove u cemu je kolega Seljo problem kad necete trgovati vec virtualno zbrajati..

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

ivek123:

Nisam siguran da cu bas nesto profitirati. Ali sam siguran da brokeri hoce!!!! [censored]

Nije valjda da će se opet potvrdit ona da treba dionicu kupit i držat
[wink]
Odao sam priznanje za mudri izlazak (rekao bih na vrijeme) ali da sam ja bio u igri vratio bi se u dionice u onaj petak prije izbora, samo je trebalo dobro odabrati i već sad bi bilo lijepih plodova u korpi.

A gle, sve su to varijacije na temu. Usao sam ja manjim dijelom unutra. Da velim “betonirao temelje” ali nesto mi sporo zidovi idu….. [huh]

I mislim da si u pravu. Potrefio sam izlaz. Nisam siguran da sam potrefio i ulaz….> [pray]

skype - ivek1234

Forum odumire kao i burza….[bye]

Trenutno aktivni korisnici: (registiranih: 47; gostiju: 2469)

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Forum odumire kao i burza….[bye] Trenutno aktivni korisnici: (registiranih: 47; gostiju: 2469)

A i ovaj novi zse monitor ne mogu gledat duze od minute, pogledam ga 10 puta dnevno, dosadan mi je ,stari mostich je nekako bio dinamičan. Potiče dugoročno investiranje
[proud]

Forum odumire kao i burza….[bye] Trenutno aktivni korisnici: (registiranih: 47; gostiju: 2469)

Ovakve komentare ipak od tebe nisam očekivao [rolleyes]

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close