drhtave ručice su se sve posušile i pale?
Tako nekako i meni izgleda. Osim na HT. Cini mi se da je u svim ostalim dionicama ostala ekipa koja veli: “dionice u carapicu i ko vas sve jeb….”. [huh]
Meni se cini da dolazi do lagane promjene trenda. Nije bas da mi odgovara jer sam jos debelo u cashu… Mislio sam ozbiljnije ulaziti izmedju Bozica i N.G. [shocked]
Ivek nemreš i ovce i novce.mirno si spaval dok smo mi pili apaurine.daj da se malo i mi omrsimo [thumbsup]
beholder: ” drhtave ručice su se sve posušile i pale? ” Tako nekako i meni izgleda. Osim na HT. Cini mi se da je u svim ostalim dionicama ostala ekipa koja veli: “dionice u carapicu i ko vas sve jeb….”. [huh]
samo su čvrste muške ruke ostale u igri [thumbsup]
ali gledajući ciklonu nad zapadnom europom, prognozirao bi do kraja tjedna oblačno s padalinama [cry]
opreza nikad dosta, crni se ponedjeljak jos uvijek moze ponoviti ali ovaj put bez happienda. Dosta mamaca je razbacano ali ni sitna riba vise ne grize na kupnji.
Al se crveni Amerika[huh]
dakle od sutra bi se index mogao u minus vratiti [yawn]
dionice su još ali i bile napuhane, neke, ne sve, tako da je korekcija morala, htjela ne htjela doći
iako mislim da je jedna od najisforsiranijih korekcija do sada
no, što bi rekli neki ona plava stranka IDEMO DALJE bilo s kim i bilo gdje
ciaos[cool]
Al se crveni Amerika[huh]
kakve to ima veze sa nama ?
Ivek nemreš i ovce i novce.mirno si spaval dok smo mi pili apaurine.daj da se malo i mi omrsimo [thumbsup]
Uh, uh, sve mi se cini da meni dolazi red za apaurine…. [embarass]