Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Al se crveni Amerika[huh]

očito se sva lova slila nama…sad je zbog toga cijela europa 2% u minusu [tongue]

drhtave ručice su se sve posušile i pale?

Tako nekako i meni izgleda. Osim na HT. Cini mi se da je u svim ostalim dionicama ostala ekipa koja veli: “dionice u carapicu i ko vas sve jeb….”. [huh]

skype - ivek1234

Meni se cini da dolazi do lagane promjene trenda. Nije bas da mi odgovara jer sam jos debelo u cashu… Mislio sam ozbiljnije ulaziti izmedju Bozica i N.G. [shocked]

Ivek nemreš i ovce i novce.mirno si spaval dok smo mi pili apaurine.daj da se malo i mi omrsimo [thumbsup]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

beholder: ” drhtave ručice su se sve posušile i pale? ” Tako nekako i meni izgleda. Osim na HT. Cini mi se da je u svim ostalim dionicama ostala ekipa koja veli: “dionice u carapicu i ko vas sve jeb….”. [huh]

samo su čvrste muške ruke ostale u igri [thumbsup]
ali gledajući ciklonu nad zapadnom europom, prognozirao bi do kraja tjedna oblačno s padalinama [cry]

opreza nikad dosta, crni se ponedjeljak jos uvijek moze ponoviti ali ovaj put bez happienda. Dosta mamaca je razbacano ali ni sitna riba vise ne grize na kupnji.

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

dakle od sutra bi se index mogao u minus vratiti [yawn]

dionice su još ali i bile napuhane, neke, ne sve, tako da je korekcija morala, htjela ne htjela doći
iako mislim da je jedna od najisforsiranijih korekcija do sada
no, što bi rekli neki ona plava stranka IDEMO DALJE bilo s kim i bilo gdje
ciaos[cool]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kakve to ima veze sa nama ?

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Jako slab promet danas.[bye]samo 16milja

you think your special you do, i can see it in your eyes

Ukupan promet: 37.892.140,38 HRK

crko poslovni[thumbsup]

Ivek nemreš i ovce i novce.mirno si spaval dok smo mi pili apaurine.daj da se malo i mi omrsimo [thumbsup]

Uh, uh, sve mi se cini da meni dolazi red za apaurine…. [embarass]

skype - ivek1234

New Report

Close