Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovi postovi komentar trgovanja se treba prenamijeniti u komentari ne trgovanja

Sta je ovo,na Limunu i na poslovnome nije prikaz trgovanja isti.
Na poslovnome odavno stoji KOEI 15kom, na limunu 196kom.ptkm 157,poslovni 35 ima i drugih???

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

ovi postovi komentar trgovanja se treba prenamijeniti u komentari ne trgovanja

ovo je ironična fora, al stvarno istina[embarass][yawn]
ovo izgleda dosadno i jadno, a na ovako malim prometima nista covjek nemoze predvidit[shocked]

bezveze[bye]

Moderatora treba zabranit!!!

Sta je ovo,na Limunu i na poslovnome nije prikaz trgovanja isti. Na poslovnome odavno stoji KOEI 15kom, na limunu 196kom.ptkm 157,poslovni 35 ima i drugih???

http://investor.business.hr/stocks_list.html?lang=hrv

preporučam, na poslovnom je nešto izgleda zaštekalo

Heaven or Las Vegas

Jaki su ovi na ATLS-R-A…………………s 4-dionice digli 7,66%……………ulozili punih ……..271,96 kn[thumbsup]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Pa i na investoru je zaštekalo.

crobex +0,92

dan je pametniji od noći

semafor
dionice:obveznice 33:56

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

Meni se cini da dolazi do lagane promjene trenda. Nije bas da mi odgovara jer sam jos debelo u cashu… Mislio sam ozbiljnije ulaziti izmedju Bozica i N.G. [shocked]

skype - ivek1234

neznam ali čini mi se da je na dosta dionica štopung. prvenstveno LRH. na 5050 prodaja 100 komada, a sada sve do 5000 počišćeno. nakon tih 100 tek je na 5438 prva prodaja. ima ih još ali ovo je naočitiji primjer…

Meni se cini da dolazi do lagane promjene trenda. Nije bas da mi odgovara jer sam jos debelo u cashu… Mislio sam ozbiljnije ulaziti izmedju Bozica i N.G. [shocked]

Misliti je dr.. znati [tongue]. I ja sam jos dobrim dijelom u cashu ali nakon onog crnog ponedjeljka sam ipak neke stvari malo kupio da ne bi bilo ode vlak

po meni tek idući tjedan možemo pričati o promjeni trenda, ako se ovaj ležerni ritam nastavi…doduše znakoviti su mali prometi zadnjih dana…drhtave ručice su se sve posušile i pale?

New Report

Close