Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zadnja transakcija na viro 612,00 25 komada, a onda neki fobicar od nove tvornice secera u Brckom stavi nalog na 610[smiley2]..

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Čini se da će ZLAR zauvijek ostati na 400 !?!? 🙂

Zadnja transakcija na viro 612,00 25 komada, a onda neki fobicar od nove tvornice secera u Brckom stavi nalog na 610[smiley2]..

Po meni čovjek ne bi ni trebao trgovati jer stavlja nalog manji od zadnjeg. Znači, ČOVJEČE makni nalog s 610,00 kuna i stravi najmanje na 615,00 kuna, a fobiju od Brčkog pokušaj eliminirati u razgovoru s psihijatrom, eventualno s KucilomOrom, tip je opak i zna mnogo.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

A nek stoji…kaj fali tome? Ako imas para i vjerujes…idealno!

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Dejavue: ” Zadnja transakcija na viro 612,00 25 komada, a onda neki fobicar od nove tvornice secera u Brckom stavi nalog na 610[smiley2].. ” Po meni čovjek ne bi ni trebao trgovati jer stavlja nalog manji od zadnjeg. Znači, ČOVJEČE makni nalog s 610,00 kuna i stravi najmanje na 615,00 kuna, a fobiju od Brčkog pokušaj eliminirati u razgovoru s psihijatrom, eventualno s KucilomOrom, tip je opak i zna mnogo.

Jedini alibi mu je ako nema MOSTIC, pa gleda sa 15 min zaostatka
[smiley2] ili ako pise na forumu[smiley11]

Jaka vam je kupnja na Viru. Cijelih 79 komada medju prvih pet. A na prodaji 934 komada! Tu stvarno ne treba biti vidovit.
I još se rugate čovjeku koji mukotrpno pokušava prodati: Stvarno ispod svake razine.

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

pa ne treba biti jaka kupnja, ako se kupuje po asku, zar ne?

“Please, God, Just One More Bubble.”

pa ne treba biti jaka kupnja, ako se kupuje po asku, zar ne?

Naravno, uvijek treba imati na pameti kako je KD Victoria kupovala na 660,00 kuna.

Dolazi prosinac-tradicionalno mjesec solidnog rasta burzovnih indeksa.
Treba ga dočekati sa dobrim dionicama u rukama.

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

jaca kupnja (br.komada) na PTKM

jaca kupnja (br.komada) na PTKM

Pitam se samo nije li kraj mjeseca pa opet fondovi potiču rast.

zanimljiva situacija sa RIZO-m

10.7. cijena 195 kn promet 4095 kn
14.08 cijena 250 kn promet 18750 kn
22.9. cijena 300 kn promet 33 359 kn
27.9 cinea 319 kn promet 35 728

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

New Report

Close