Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bez obzira na slab promet, zasad više prometa dionicama nego obveznicama.

Bez obzira na sve to ATPL mi raste i to je jako gud [smiley]

index je cijeli dan u +[yawn],nije to zanimljivo,bolje da se vrati u minus[thumbsup]

Nego čitava slika na ATPL se izmjenila, nema više pritiska na prodaji i mislim da sve govori da je lansiranje započelo – što me naravno veseli[proud]

Parafiranje Sporazuma o stabilizaciji
i pridruživanju (SAA) sa Evropskom
Unijom
Danas 04.12.2007. godine, u 11:30 u zgradi Institucija BiH održat ce se parafiranje
Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom Unijom (EU). Time se BiH otvara
put ka evropskoj integraciji i na najbolji nacin rješava problem politicke nesigurnosti prisutne u
posljednjih par mjeseci.
News flash
No.84
Novembar 2007.
Kontakt u Raiffeisen BROKERS :
Tel: 033 296 545
Fax: 033 296 553
e-mail: info@rbr.ba
Adresa: Fra Anðela Zvizdoviæa broj 1;
Toranj B, XXI sprat;
71 000 Sarajevo
PDF Creator

u BiH na obje burze raste i promet i indexi preko 3% u prosijeku[smiley]

Mislim da je rijec o Hrkac faktoru[wink]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Alien:

Nego čitava slika na ATPL se izmjenila, nema više pritiska na prodaji i mislim da sve govori da je lansiranje započelo – što me naravno veseli[proud]

Pa kaj niste kolega vi nedavno rekli da na prvom odbijancu idete van iz ATPL? [tongue]

zašto baš sve što ja najviše volim i skupljam već raste??? ljudi, hajde dajte malo jeftinije, pa nije još ništa gotovo, bit će opet frke kad se mesić vrati!

SNBA,na prodaji veliki nalog 1336 kom po 430,00[sealed]

SNBA,na prodaji veliki nalog 1336 kom po 430,00[sealed]

nije to veliki nalog,ali ovo je
Kupnja – LCDS-R-A
500 21,99
400 21,98
115 15,50
1.000 15,00

Prodaja – LCDS-R-A
97.684 25,00
379 29,00
50 30,00
150 30,96
200 30,97

Upravo je čudno kakvo je zatišje .

Možeš muhu čuti kak leti pogotovo na mojim građevinarima a kad mi krenemo gore …….. prašit će se sve !!!

Pa kaj niste kolega vi nedavno rekli da na prvom odbijancu idete van iz ATPL? [tongue]

Jesam, to je bio trenutak duševnog rastrojstva [rolleyes]
No dokupio sam zadnji dan kad je to bilo moguće po okruglih 3000 [thumbsup]

A što ću, ja to sve emotivno proživljavam
[rolleyes]

Na Đuki niko da opali po prodaji, dosta su svi suzdržani.[embarass]

New Report

Close