Nekako mi se cini da se na LKRI sprema oluja. Nalozi na kupnji samo dolaze
stvarno šteta kolega da se još niže ne spušta od 258kn..taman mi stiže svježi kapital a njušim sutra povratak na preko 270kn..ćujem da su momci iz hvidre dobili nove pakete ovih dionica pa rasprodaju cim dobiju rješenja iz sda..
Sto su Jelenu otpali rogovi? Ne cuje se ni rika kolega sto su bili predvodnici krda?
…pad je odradjen sa 27 dionica i prometom od 7155kn…meni osobno nista dramaticno…iako nisam kompetentan jer nisam “predvodnik krda”, prije “Jelenko” [smiley11]…
Dosadno mi nešto zadnjih dana , tržište je malo zamrlo , ni vrit ni mimo. Sve mi se čini da bi mi dobro došlo malo odmora u južnim krajevima.
Imate neku ideju za odmor?
plavi: ” Dosadno mi nešto zadnjih dana , tržište je malo zamrlo , ni vrit ni mimo. Sve mi se čini da bi mi dobro došlo malo odmora u južnim krajevima. ” Imate neku ideju za odmor?
Rhodos??
Ovakvo zatišje u prvih 10 minuta nije dugo viđeno na obje burze.
Kao da je vrijeme stalo.
Mozete li kolega Znanac dati kakav komentar u vezi TNPL dok traje zatisje
Vojnici iz 1. svjetskog rata su govorili da je tišina uoči juriša na rovove bila nešto neopisivo, i da su imali osjećaj da su gluhi. Možda je i ovo ta tišina uoči juriša…
Stvarno je žalosno gledati ovakve promete…, no tako je bilo i jučer na VSE u početku…
No danas je četvrtak, a četvtkom se brije…, pa ćemo vidjeti kako će dan završiti…
No da ne duljim bez veze…, svi smo postali ovisnici i kockari vlastite sreće, kao da u životu ne postoji ništa drugo između 10:00 i 16:00 sati…
Tko se navuko ostaje ovisnik do kraja…, meni je cilj jasan napuniti zvjezdice i posegnuti za idućim znakićem…
Pozdrav…
Mozete li kolega Znanac dati kakav komentar u vezi TNPL dok traje zatisje
Mirno more kolega zeko a plovimo prema 4000.
[smiley2]
Sve mi se nekako čini da neko namjerno s malim količinama danas a na “boljim” dionicama (CEBA-P-A i BDMR-R-A) ruši cijenu, jer je to jedino na njima bilo moguće, a kod svih ostalih ne samo da su transakcije krenule s plusom nego se i bid povećava.
Kao da netko namjerno cijelu noć razmišlja koje će dionice ujutro kad burza proradi u prvoj minuti srušiti i uvijek bira one kod kojih je taj postotak najveći.
To je donekle i dobro ako se što uspije uloviti.
Pozdrav
Stvarno je žalosno gledati ovakve promete…, no tako je bilo i jučer na VSE u početku… No danas je četvrtak, a četvtkom se brije…, pa ćemo vidjeti kako će dan završiti… No da ne duljim bez veze…, svi smo postali ovisnici i kockari vlastite sreće, kao da u životu ne postoji ništa drugo između 10:00 i 16:00 sati… Tko se navuko ostaje ovisnik do kraja…
Neko ovisan o kocki, neko o dionicama, a neko o LAŽIMA. Nažalost, takvih je sve više na forumu, a uglavnom dolaze s juga.