Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Da…samo kamo ce bura?
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
Na fimi se vidi vse danas. Pozdrav
Ja mislim da je to zavjera. Fondovi i VSE žele srušiti tržište prije jesenskog rasta. [smiley2]
[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color]
Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.
Danas malo bolja situacija trgovanja. Crobex + 0,42%, vin +0,13%. Za sada.
Btw Na Tekstilprometu nema prodaje. Sve počišćeno!
Olovka pise srcem
Dosadno mi nešto zadnjih dana , tržište je malo zamrlo , ni vrit ni mimo.
Sve mi se čini da bi mi dobro došlo malo odmora u južnim krajevima.
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
Nekako mi se cini da se na LKRI sprema oluja. Nalozi na kupnji samo dolaze
Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!
mislim da si u pravu, izgleda dase oporavlja, sudeci i po zadnjoj transakciji… [smiley2]
“Please, God, Just One More Bubble.”
Sto su Jelenu otpali rogovi? Ne cuje se ni rika kolega sto su bili predvodnici krda?
Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je."
Zagreb, 29.04.2006.g