da sam pobornik teorija zavjera rekao bih da ovi crveni rade po direktivi i za neciji dzep.. ja tu programa ne vidim osim za rusenje cijene dionicama..
Kaj je HT za 2 sata napravio promet 200000 kuna? Gotovo je s rasprodajom?[shocked]
Koliko ja vidim promet ht-a je malo ispod 6 milijona kuna.
Kaj je HT za 2 sata napravio promet 200000 kuna?
Gotovo je s rasprodajom?[shocked]
Naravno da nije
Ovo je strašno šta nam učine od burze. Ovo što radi Mesićje stvarno sve samo ne demokratski.Nisam neki obožavatelj politike ali upravo sam prošao pored Ureda na Pantovčaku i vidio kako ulaze sa rotirkama 5 auta kod njega.Nema srebrenog BMW ( znači nije Sanader ).
Mislim da bi on trebao brinuti o vrijednostima naših firmi ane ih uništavati.Nekad sam bio njegov fan ali nakon ovoga on je za mene loš političar.
Samo da dodam da je Dax u plusu 1,50 %,ATX u plusu 2,0 % a Nasadq danas već na plus 1,2 %,Dow u plusa 0,80 %!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samomi padamo……..haha.
Samo da dodam da je Dax u plusu 1,50 %,ATX u plusu 2,0 % a Nasadq danas već na plus 1,2 %,Dow u plusa 0,80 %!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samomi padamo……..haha.
belex u plusu .hebote svugdje proljeće jedino kod nas vjećna zima.[sad]
belex u plusu .hebote svugdje proljeće jedino kod nas vjećna zima.[sad]
još nije došlo vrijeme da neće nitko dionice[wink],tek kad to bude,e onda treba navaliti na kupnju[thumbsup],dakle crobex ima još prostora za pad[yawn]
tako Vam je jednom davno IGH pao s 2800kn na 1600kn i nitko ga nije htjeo vjerovali vi ili ne,ali promjenio se sentiment i oživila trgovina,također bio DLKV pao s 440kn na 300kn i stajaoooooo dugoooo,KOEI s 300kn na 199kn i on stajaooooo[wink]-dobronamjeran savjet-uzdajte se u sebe ,a ne u fondovske igre[thumbsup]