dobro jutroooooooooooooooosmiley,jeste li puni energije za trgovinu?wink
Ne, pun sam energije da dodatan izvor zarade umjesto na burzi potražim u poljoprivredi, ionak sad ide 6 milijardi kuna za poljoprivredu……[bye]
dobro jutroooooooooooooooosmiley,jeste li puni energije za trgovinu?wink
Ne, pun sam energije da dodatan izvor zarade umjesto na burzi potražim u poljoprivredi, ionak sad ide 6 milijardi kuna za poljoprivredu……[bye]
Kolega ja sam isto razmišljao da se prebacim u poljoprivredu. kakvu sortu krumpira sadite?[cool]
E ovo cvrljenje iz dana u dan me već polako ubija, dižem ruke od svega i idem saditi krumpire….[undecid][bye]
Pa ja sadim krumpire več 2 tjedna. Ovako malo tu i tamo pogledam stanje i to je to. Vidimo se sljedeče godine[proud]
Malo da odmorim živce nakon cijele godine.[smiley]
Zasigurno ovo je vrijeme za BELJE. Ovi HSS plus ulaganja Todorića i doprinosa od EU su garancija da će sada poljoprivreda biti u fokusu.Kao štoj e do sada bilo sa građevinarima.
Kolega ja sam isto razmišljao da se prebacim u poljoprivredu. kakvu sortu krumpira sadite?cool
Lički Crveni
E ovo cvrljenje iz dana u dan me već polako ubija, dižem ruke od svega i idem saditi krumpire….[undecid][bye]
setno i hvala ti bože![smiley]
ma treba saditi cvjeće,sjetimo se da je todorić upravo na cvjeću zaradio grdni kapital[wink]
Što se treba dogoditi da konačno krenemo gore? Dopizdilo mi već sve, idem radije psa odvesti u šetnju.
mislim da se tzv. kriza vlasti zeli projicirati na burzu
ajde drugovi partijasi ako je vama to zabavno navalite na prodaji
Što se treba dogoditi da konačno krenemo gore? Dopizdilo mi već sve, idem radije psa odvesti u šetnju.
pa moraš biti strpljiv[wink],2005. g je korekcija trajala cca 8 mjeseci i tek su se onda dionice vratile na razinu[thumbsup]
-naoružaj se strpljenjem