4694
-0,72
Nemam tekst.
a tek što će biti kada se čuje vijes da nema ništa novo od razgovora Mesić-Sanade u 12,00 sati.
treba se čekati 5. prosinac kada se Mesić vrati sa zapada.[sad]
-0,59%
tko ima teksta?
imam ja.čeka se službena potvrda ive za mandatara.fondovi spavaju zimski san a i zašto nebi.čekaju sječanj pa udri sve ispočetka.
-0,59%
tko ima teksta?
fondovi su zadovoljni s ovogodišnjom zaradom i osjeti se na tržištu neka bljutavost i pomanjkanje elana u trgovini tako da sve u svemu predviđam klizanje tržišta i pad crobexa kroz neko vrijeme na oko 4000
-jučer sam također predviđao nakon početne euforije pad indexa ,jednostavno mislim da će tržište još dosta dosta padati jer mu puno toga neide na ruku
valentine:
”
-0,59%
tko ima teksta?
”
fondovi su zadovoljni s ovogodišnjom zaradom i osjeti se na tržištu neka bljutavost i pomanjkanje elana u trgovini tako da sve u svemu predviđam klizanje tržišta i pad crobexa kroz neko vrijeme na oko 4000
-jučer sam također predviđao nakon početne euforije pad indexa ,jednostavno mislim da će tržište još dosta dosta padati jer mu puno toga neide na ruku
ma ne vjerujem u tvoje prognoze niti da dođu crveni kmeri.može biti usporeno jedno vrijeme ali o takvom padu mislim da nema govora.
-0,59% tko ima teksta?
A kad sam jucer pisao da jos nista nije ni izblizu gotovo oko formiranja vlade svi ste me redom napadali..
Jednostavno sanse su 50 – 50 (manjine osim dva zastupnika ipak naginju sdp-u, faktor jambo, veca sklonost kompromisu kod sdp-a..) koliko god se drivo upinjao prokazati hdz kao apsolutnog pobjednika izbora.
A jucasnja izjava kako bi se milanovic trbao ostavit corava posla samo potvrdjuje koliko je jadan…