Paradoks, trenutno cijena KODT-P-A veća od KODT-R-A !
na Podravci iskrcavanje,da se ne boje dioničari možda povratka polančeca nazad u PODR?[smiley2][smiley2]
Nego, nesto se nije dogodio snazan rast burze kak su mnogi predvidjali. Da to nije zato sto izbori s time nemaju veze? [smiley1]
Nego, nesto se nije dogodio snazan rast burze kak su mnogi predvidjali. Da to nije zato sto izbori s time nemaju veze? [smiley1]
Vidjeli bi svi mi kako izbori nemaju veze da je rezultat bio drugačiji
[smiley2]
pa nemoze se sada vratiti na one razine u dva dana…HDZ je dobio ali mislim da ce biti stagnacija dok Mesic neda Sanaderu mandat novi, e onda., onda ce vec biti druga prica i bit ce dobro za sve [smiley2]
Alien:
”
”
Vidjeli bi svi mi kako izbori nemaju veze da je rezultat bio drugačiji
[smiley2]
Aha. Isto kao sto i sad vidimo? [smiley1]
Neznam za burzu, ali mojih petnaestak favorita koje pratim lijepo se zelene [smiley1]
Teoretski, i crveni mogu sklepati nekakvu klimavu koaliciju. Zato se rast crobexa usporio dok se ne objavi službeno da je HDZ i fomalno dobio mandat za sastav vlade. A da je rezultat bio obrnut….e, onda bismo danas zbrajali gadne minuse. test4
novi smajlici..test
novi smajlici..test
test5test4test3test2test
varazdinec:
”
po mojoj prognozi index će danas završiti u minusu,iako je sada +2,29%
”
Izjava dana.
Konačno novi guru…….
učinilo mi se da je index bio u jednom trenutku na samo +0,27%test4test5zovite me guru slobodno[smiley2]
Teoretski, i crveni mogu sklepati nekakvu klimavu koaliciju. Zato se rast crobexa usporio dok se ne objavi službeno da je HDZ i fomalno dobio mandat za sastav vlade. A da je rezultat bio obrnut….e, onda bismo danas zbrajali gadne minuse. test4
I baš zato treba kupovati poljoprivrednike jer ključeve dvora nam banskih drži HSS. I zato ja jutros kupijeh 100 dionica HSS-a. test3