Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Paradoks, trenutno cijena KODT-P-A veća od KODT-R-A !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

na Podravci iskrcavanje,da se ne boje dioničari možda povratka polančeca nazad u PODR?[smiley2][smiley2]

Nego, nesto se nije dogodio snazan rast burze kak su mnogi predvidjali. Da to nije zato sto izbori s time nemaju veze? [smiley1]

Nego, nesto se nije dogodio snazan rast burze kak su mnogi predvidjali. Da to nije zato sto izbori s time nemaju veze? [smiley1]

Vidjeli bi svi mi kako izbori nemaju veze da je rezultat bio drugačiji
[smiley2]

pa nemoze se sada vratiti na one razine u dva dana…HDZ je dobio ali mislim da ce biti stagnacija dok Mesic neda Sanaderu mandat novi, e onda., onda ce vec biti druga prica i bit ce dobro za sve [smiley2]

Alien:

Vidjeli bi svi mi kako izbori nemaju veze da je rezultat bio drugačiji
[smiley2]

Aha. Isto kao sto i sad vidimo? [smiley1]

Neznam za burzu, ali mojih petnaestak favorita koje pratim lijepo se zelene [smiley1]

Teoretski, i crveni mogu sklepati nekakvu klimavu koaliciju. Zato se rast crobexa usporio dok se ne objavi službeno da je HDZ i fomalno dobio mandat za sastav vlade. A da je rezultat bio obrnut….e, onda bismo danas zbrajali gadne minuse. test4

Ignore: KressoM, delux

novi smajlici..test

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

novi smajlici..test

test5test4test3test2test

varazdinec:

po mojoj prognozi index će danas završiti u minusu,iako je sada +2,29%

Izjava dana.
Konačno novi guru…….

učinilo mi se da je index bio u jednom trenutku na samo +0,27%test4test5zovite me guru slobodno[smiley2]

Teoretski, i crveni mogu sklepati nekakvu klimavu koaliciju. Zato se rast crobexa usporio dok se ne objavi službeno da je HDZ i fomalno dobio mandat za sastav vlade. A da je rezultat bio obrnut….e, onda bismo danas zbrajali gadne minuse. test4

I baš zato treba kupovati poljoprivrednike jer ključeve dvora nam banskih drži HSS. I zato ja jutros kupijeh 100 dionica HSS-a. test3

New Report

Close