al’ danas mali lupaju ko sretni…samo pazite da danas sve ne polupate, jer će trebati pumpati i sutra i preksutra….[smiley1]
Varazdinec jel to po dcm metodi od Karoja,pa normalno da poslije naglog rasta dodje do stagnacije i smirivanja trzista.Svaki dan po 0,5% gore je cist OK.Ima jos 1-2 dana a to su kad Mesic da Sanaderu da slozi vladu i kad je slozi[smiley2].Ma zeleni se svugdje u svijetu zasto bi mi crvenili,nema logike[smiley2]
Crobex lijepo klizi prema dole isto kao što je jurnuo prema gore …
Crobex lijepo klizi prema dole isto kao što je jurnuo prema gore …
posve predvidljivo. Važno da bi sad trebao pomalo ići gore (slično je bilo i prošle godine u ovo doba)…
crobex samo +0,92 šta se to dešava ide ka crvenom, nije me bilo tu tri sata i trend ide u drugom smjeru a u svijetu suprotno od nas.
izgleda opet mi suprotno od očekivanja ovdje se nezna tko pije a tko plaća se zna-mi[smiley3]
Očekivao sam Crobex oko 0 u slučaju pobjede SDP-a a u slučaju pobjede HDZ + 5. Tako da sam vrlo razočaran. Ali ipak mislim da sada fondovi igraju igre da ćim jeftinije kupe pošto su se prošli tjedan zeznuli i jeftino prodavali. A mali nasjedaju ko i uvijek.[smiley3]
bar sam lijepo iskoristio ovaj nagli rast i bespotrebnu euforiju, pa nesto prodao po dobroj cijeni[smiley2][smiley1]
a jos smo jedno vrijeme u stagnaciji, dok se ne vidi tocno tko ce sastavit vladu[smiley7]
Varazdinec jel to po dcm metodi od Karoja,pa normalno da poslije naglog rasta dodje do stagnacije i smirivanja trzista.Svaki dan po 0,5% gore je cist OK.Ima jos 1-2 dana a to su kad Mesic da Sanaderu da slozi vladu i kad je slozi[smiley2].Ma zeleni se svugdje u svijetu zasto bi mi crvenili,nema logike[smiley2]
to je odokativna metoda potpomognuta višegodišnjim iskustvom u trgovanju[smiley8][smiley2],index i dalje klizi prema dolje,a i zašto bi rastao? bolje da opali jakooooo prema dolje,bolja je zarada nakon toga[smiley2]
bar sam lijepo iskoristio ovaj nagli rast i bespotrebnu euforiju, pa nesto prodao po dobroj cijeni[smiley2][smiley1]
a jos smo jedno vrijeme u stagnaciji, dok se ne vidi tocno tko ce sastavit vladu[smiley7]
Ja ne vidim kaj si prodal po dobroj cijeni, sve je još 20-30% podcjenjeno. Vidjet ćeš dok HDZ sastavi Vladu kaj je dobra cijena.[smiley1]
wiking:
”
”
to je odokativna metoda potpomognuta višegodišnjim iskustvom u trgovanju[smiley8][smiley2],index i dalje klizi prema dolje,a i zašto bi rastao? bolje da opali jakooooo prema dolje,bolja je zarada nakon toga[smiley2]
je ak si u kesu al ak si u dionicama bolje je gore[smiley2],samo ja volim sve lagano radit[smiley11]