Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

murinjo:

a ti još nisi kupio ???

ne,ja sam s one strane koja Vama optimistima prodaje

Ali onda bi trebao drukati za gore a ne dolje. Ili sam ja blentav pa ne kužim. Evo ja nisam ništa stigao nadokupiti kad ne mogu dobiti vezu, još ni sad, Ali nisam ništa ni prodavao zadnjih mjesec dana pa sam zadovoljan, a ti čini mi se jesi. Još ti je jeftino, hitno kupi, to ti je moj savjet.

murinjo:

varazdinec:

davno su uspješni investitori rekli da se dionice kupuju kad ih nitko neće tako da bi se svi Vi euforični kupci danas vrlo brzo mogli naći na skliskom terenu

a ti još nisi kupio ???

a ponovno ću kupovati kad zavlada pesimizam među Vas koji ste danas optimisti[smiley2]vrlo jednostavna računica i već godinama vrlo uspješna

Nije mi jasno zašto prodavati prvi dan rasta cijena? kakav je onda smisao kupovati u korekciji, ako ćete prodati 1. dan čim počne rasti?! Gdje je tu zarada? 4-5% u najboljem slučaju ??
Tko želi “daytradeati” treba to malo logičnije odraditi, i uvijek hladne glave….

Još ti je jeftino, hitno kupi, to ti je moj savjet.

hvala kolega na savjetu,ali meni se nikuda ne žuri,jeftino će biti za neko vrijeme
[smiley2][smiley2]

varazdinec: ” murinjo: ” a ti još nisi kupio ??? ” ne,ja sam s one strane koja Vama optimistima prodaje ” Ali onda bi trebao drukati za gore a ne dolje. Ili sam ja blentav pa ne kužim. Evo ja nisam ništa stigao nadokupiti kad ne mogu dobiti vezu, još ni sad, Ali nisam ništa ni prodavao zadnjih mjesec dana pa sam zadovoljan, a ti čini mi se jesi. Još ti je jeftino, hitno kupi, to ti je moj savjet.

he,he već sam jednom napisao ranije ništa ne prodajem samo kupujem.što mogu kad se ponašam ko kolekcionar!!!!

po mojoj prognozi index će danas završiti u minusu,iako je sada +2,29%

To je prognoza Milana Sijerkovića….
[smiley2]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

varazdinec:
” po mojoj prognozi index će danas završiti u minusu,iako je sada +2,29%

Ti mora da si radio i procjene izlaznih anketa RTL-televizije…..[smiley1]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

varazdinec:

po mojoj prognozi index će danas završiti u minusu,iako je sada +2,29%

To je prognoza Milana Sijerkovića….
[smiley2]

bilo kako bilo ,index je potonuo od zadnje prognoze s tendencijom prema dolje,povećavaju se količine na prodaji,sretno optimistima[smiley2]

NHF ,neće ići ispod 1,4 -1,5

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Meni je logično da nešto što poraste 10% uz 500.000 kuna prometa ne može trajati vječno, tako da korekcija trenutna je dobrodošla i nije kataklizmna kao što neki žele reći.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

varazdinec:
” po mojoj prognozi index će danas završiti u minusu,iako je sada +2,29%

Ti mora da si radio i procjene izlaznih anketa RTL-televizije…..[smiley1]

čemu ovaj belj? [smiley1]evo i tebi onda jedan[smiley1]
index u padu i dalje[smiley2],vi koji kupujete javite se kolegi lukiju za koji dan za savjet[smiley2]

[smiley2]

KODT-P-A i KODT-R-A trenutno cjenovno izjednačeni, zadnja cijena 4660 i 4661 kn !

New Report

Close