kauboji znaju reći:prvo zobi onda bič” tako da bi se vrlo lako nakon početnog zelenila mogla sve više pojavljivati crvena boja na većini dionica-samo pratite
A na moje se euforija još nije prenijela. Kaba, Pbz( na spisku su da ostaju na burzi) , Eig, Atln…Hpdg mi u padu.[smiley3] Nadam se da će i to krenuti.[smiley2]
ako ti se ne sviđa euforija, odi trgovati u Srbiju. tamo nema euforije.[smiley2][smiley1]
kakve ima veze gdje se trguje? cervenilo polako zamjenjuje zeleno na dionicama[smiley2]
davno su uspješni investitori rekli da se dionice kupuju kad ih nitko neće tako da bi se svi Vi euforični kupci danas vrlo brzo mogli naći na skliskom terenu
e moj varaždinac nakon depresije ide euforija.inače kako bi burza funkcionirala ,neko prodaje neko kupuje.iskreno čak i ne vidim pretjerane euforije samo se lagano vračamo na stare pozicije.
a ti još nisi kupio ???
ne,ja sam s one strane koja Vama optimistima prodaje
varazdinec:
”
davno su uspješni investitori rekli da se dionice kupuju kad ih nitko neće tako da bi se svi Vi euforični kupci danas vrlo brzo mogli naći na skliskom terenu
”
a ti još nisi kupio ???
a ponovno ću kupovati kad zavlada pesimizam među Vas koji ste danas optimisti[smiley2]vrlo jednostavna računica i već godinama vrlo uspješna
po mojoj prognozi index će danas završiti u minusu,iako je sada +2,29%
Izjava dana.
Konačno novi guru…….
varazdinec:
”
po mojoj prognozi index će danas završiti u minusu,iako je sada +2,29%
”
Izjava dana.
Konačno novi guru…….
možda stari guru ,ali reinkarniran[smiley2]
istresanje je počelo na dosta dionica,a Vi kolega slobodno kupujte sretno Vam bilo
Nema nam Karoja. Gdje je nestao???
Nema nam Karoja. Gdje je nestao???
Po DCM metodi je svatio da treba promijeniti nick ili odustati od pisanja. BTW, neki dan je prodao INGRU na razini cca 50.000 kuna mada je po DCM metodi to treba prodati još na 15000
[smiley1]