Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

… uglavnom montmontaza, pogledaj na zse

Hvala na linku.
Na ZSE nema nikakvih izvješća. Našao sam samo da je nominala 3.500 kn.
Ima li netko malo više informacija?

Pozdrav

Nitko ne komentira PLVA. Nakon dosta vremena, trgovalo se i ispod 800.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Sve lagano, lagano klizi dolje….sad ce ili nagli dolje ili gore…ali prije da ce jos jedan dolje…no tko zna…da znamo…vec bi se desio, kao sto je rekao jedan eminentni kolega….
[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Bravo kolega Dejavue, ponosam sam na braceka [smiley2]
Ipak bi i ja volio znati sto će biti no i dalje sam misljenja da ce prije naglo gore nego naglo dole [smiley11]

nema mi druge nego se zae..ti

Danas je korekcija završena

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

Korekcije nije ni bilo, ovo je bila inekcija, a ne korekcija.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

JUPIII !!!![smiley2]
Ajd, zivi bili pa vidjeli.. postao sam pesimista ovih dana.

Zanimljivo kako je cijeli dan promet bio mizeran, jedva da je bilo dionica koje su presle milijun kn, a onda odjednom pred kraj dana višemilijunski prometi kod nekih. Naznaka kraja ove tzv.korekcije?

Trgovanje u zadnjih nekoliko dana podsjetilo me na “normalno” stanje tržišta, za razliku od događanja posljednje tri godine koje bih nazvao “nenormalnim” (osim kraćih perioda u te tri godine).
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Jel tebi normalno kad ti dionice padaju ili rastu 😉 Evo i danas su indexi ZSE i VIN u minusu?!

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Ne slažem se sa sa time, prave korekcije nije ni bilo a još je i dugo
neće bit.Iduči mjesec puno toga će se zeleniti, izvješča če podiči i
VIN i ZSE.Još par dana jeftine kupovine
, i to je to.

Stižu izvješća za devet mjeseci, lova od mirovinaca, vjerovatno i od
prodaje Plive. Tako da ne vidim baš neke osobite mogućnosti za
korekciju.

Zašto svi pretpostavljaju da pošto je skoro kraj kvartala i što stižu izvješća da je to nešto što automatski implicira porast cijene? Šta će baš sva izvješća biti senzacionalna?

A i zašto bi prodaja plive značila rast svih dionica kratkoročno? Da ste vi fond manager i da dobivate 20mil od plive bi li vi odma skočili na burzu i sve potukli s aska, ili to malo suptilinije napravili da neplatite skupo? Ili si čak i možda malo spuštali cijenu i pripremali teren za ulazak? Bojim se da bi moglo biti razočaranih jer je previše optimista uz tu plivu i mirovince.

Najbolje je rekao

Idealno vrijeme za korekciju…

Da, da. Navlačim za korekciju jer imam casha…bla, bla, bla

All shipping lanes lead to China.

Postovani kolega Toknezev, nemojte zaboraviti da smo imali transakciju od 1,6 mrld kuna sa dionicama Plive. Ti novci jos uvijek nisu potroseni ( barem ne svi ), i ja imam osjecaj da se ta lova pomalo trosi upravo tako kako vi kazete – pomalo a da se ne podignu previse cijene.
A inace se slazem sa gospodjicom Sarah-Key. [smiley2]

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

New Report

Close