@ oluja
Teško pitannje, kolega.
Pridružujem se zahvalama leonu, za to fakat treba vremena. Inače nebi bilo loše da svatko od nas uzme par dionica i prati ih na ovakav način. Ja osobno mogu pratit par dionica ali za ovakav spektar jednostavno nemam vremena. Još jednom hvala.
to već postoji. Mnogi na forumu imaju te podatke ili zahvaljujući jednom kolegi koji to uredno prati (što je i Leon spomenuo da i on koristi) ili sami traže…
Evo vrijeme je da se napravi kratki rezime promjena vlasnickih odnosa za ovaj tjedan (-3 dana).
Dakle idemo redom sa svim vecim rosadama u Top10:
Primjetan je pojacan interes jakih za turisticki sektor.
Pozdrav
Leon
[smiley8][smiley8][smiley8]
Kolega svaka vam čast za ovo treba dosta truda
Evo zadnjih dana se mislim malo prouciti i malo dublje analizirati obujme trgovanja dionicama te obveznicama kroz razna razdoblja burze. Ako neko vec ima nesto takvo, neka posta.
U svakom slucaju cekam slijedeci tjedan da vidim hoce li ikakva analiza biti potrebna ili cemo se ponasati poput krda.
Evo zadnjih dana se mislim malo prouciti i malo dublje analizirati obujme trgovanja dionicama te obveznicama kroz razna razdoblja burze. Ako neko vec ima nesto takvo, neka posta.
U svakom slucaju cekam slijedeci tjedan da vidim hoce li ikakva analiza biti potrebna ili cemo se ponasati poput krda.
Jesi se bavio proučavanjem osiguravatelja,konkretno jdos-a?
likovi se posorali. ne nismo mi balkan geografski nego mentalitet gospodo.
likovi se posorali. ne nismo mi balkan geografski nego mentalitet gospodo. http://www.vecernji.hr/home/manager/2961097/index.do
pa tuku se i zastupnici u talijanskom parlamentu…mozda su i oni Balkan.
Amerikaci u petak u oporavku, Europa isto ne stoji loše, izbori završli….IDEMO DALJE…prognoza Crobex danas 1-2 % gore.
Azija raste poprilično danas, Europa također otvorila u zelenilu.
Slijedom toga i izbornih rezultata , mogli bi i mi danas malo jače porasti.[smiley2]
Azija raste poprilično danas, Europa također otvorila u zelenilu. Slijedom toga i izbornih rezultata , mogli bi i mi danas malo jače porasti.[smiley2]
danas kupuju oni što su prodavali u utorak
Amerikaci u petak u oporavku, Europa isto ne stoji loše, izbori završli….IDEMO DALJE…prognoza Crobex danas 1-2 % gore.
ako ide gore ići će više