Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ oluja

Teško pitannje, kolega.

"Ako ne možete promjeniti smjer vjetra, promjenite položaj svojeg jedra."

Pridružujem se zahvalama leonu, za to fakat treba vremena. Inače nebi bilo loše da svatko od nas uzme par dionica i prati ih na ovakav način. Ja osobno mogu pratit par dionica ali za ovakav spektar jednostavno nemam vremena. Još jednom hvala.

to već postoji. Mnogi na forumu imaju te podatke ili zahvaljujući jednom kolegi koji to uredno prati (što je i Leon spomenuo da i on koristi) ili sami traže…

Evo vrijeme je da se napravi kratki rezime promjena vlasnickih odnosa za ovaj tjedan (-3 dana).
Dakle idemo redom sa svim vecim rosadama u Top10:

Primjetan je pojacan interes jakih za turisticki sektor.
Pozdrav
Leon

[smiley8][smiley8][smiley8]

Kolega svaka vam čast za ovo treba dosta truda

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Evo zadnjih dana se mislim malo prouciti i malo dublje analizirati obujme trgovanja dionicama te obveznicama kroz razna razdoblja burze. Ako neko vec ima nesto takvo, neka posta.
U svakom slucaju cekam slijedeci tjedan da vidim hoce li ikakva analiza biti potrebna ili cemo se ponasati poput krda.

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Evo zadnjih dana se mislim malo prouciti i malo dublje analizirati obujme trgovanja dionicama te obveznicama kroz razna razdoblja burze. Ako neko vec ima nesto takvo, neka posta.
U svakom slucaju cekam slijedeci tjedan da vidim hoce li ikakva analiza biti potrebna ili cemo se ponasati poput krda.

Jesi se bavio proučavanjem osiguravatelja,konkretno jdos-a?

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

likovi se posorali. ne nismo mi balkan geografski nego mentalitet gospodo.

http://www.vecernji.hr/home/manager/2961097/index.do

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

likovi se posorali. ne nismo mi balkan geografski nego mentalitet gospodo. http://www.vecernji.hr/home/manager/2961097/index.do

pa tuku se i zastupnici u talijanskom parlamentu…mozda su i oni Balkan.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Amerikaci u petak u oporavku, Europa isto ne stoji loše, izbori završli….IDEMO DALJE…prognoza Crobex danas 1-2 % gore.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Azija raste poprilično danas, Europa također otvorila u zelenilu.
Slijedom toga i izbornih rezultata , mogli bi i mi danas malo jače porasti.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Azija raste poprilično danas, Europa također otvorila u zelenilu. Slijedom toga i izbornih rezultata , mogli bi i mi danas malo jače porasti.[smiley2]

danas kupuju oni što su prodavali u utorak

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Amerikaci u petak u oporavku, Europa isto ne stoji loše, izbori završli….IDEMO DALJE…prognoza Crobex danas 1-2 % gore.

ako ide gore ići će više

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Evo upravo sada se na dosta dionica vidi da je kupnja dosta jača od prodaje, a najzanimljivije je to da je kupnja iznad prodaje i to značajno.

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

New Report

Close