Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Leon, hvala na izvrsnoj analizi [smiley2]

SLK: ” Ja mislim da na forumu već imamo neke koji su, u kako kažeš – “joint venture”. ” Točno. Doduše, takvi “venturaju” da dobiju kaznu od 100 dnevnih dohodaka pa sve do jedne godine zatvora.

Bog Strawinsky. Ja sam drugacije shvatio ideju; da se ne odnosi na trgovanje vrijednosnim papirima, nego opcenito ulaganjem u biznis. Naravno da se u ovakve mucke ne bih nikada upustao, a vjerujem ni velika vecina forumasa.
[smiley8][smiley8][smiley8]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Bog Strawinsky. Ja sam drugacije shvatio ideju; da se ne odnosi na trgovanje vrijednosnim papirima, nego opcenito ulaganjem u biznis. Naravno da se u ovakve mucke ne bih nikada upustao, a vjerujem ni velika vecina forumasa.

[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ovaj VALMAR, jel’ to što vrijedi? Ili je to kao ATLAS NEKRETNINE? Ima li tu profitne snage u budućnosti?

Pogledaj na vise na istoj temi.
U svakom slucaju Zrinko Kamber je za mene skroz pozitivan i sposoban lik, na celu grupacije je od proljeca, i mkislim da Grof Eltz i ekipa znaju zasto su ga postavili.
Evo ti i novosti:
http://www.slobodnadalmacija.hr/20071124/biznis02.asp

….Iskrena zahvala Leonu na trudu….malo su mi se posložile kockice…[smiley2]

Već sam prije primjetio ove postove kolege Leona i mislim da odavno nisam vidio nešto nesebičnije. Nadam se da ima skriptu odnosno bot program koji ovo skida sa SDA i automatski traži promjenu. Ja imam i nisam još spreman podijeliti s drugima. Ako pak nema software za ovo, onda njegov trud vrijedi još više.

Svaka čast kolega !!!!!

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Sluzim se resursima jednoga kolege, a ja samo slazem i osvrcem se na osnovne pokazatelje.
Znam da mnogima ove informacije mogu znaciti dopunu slike pri odluci sto kupiti. Naravno za popuniti mozaik trebaju i FA, FI, raspolozenje na burzi, TA itd,
Bilo bi dobro kad bi se jos malo razvili komentari kao sto je kolega Duser dopunio informacije za ISTT.
U svakom slucaju primjecujem velike pomake i pojacavanje pozicija u firmama turistickog sektora. Da li to znaci predvidjanja vece perspektive turista ili manje drugih bransi; tek cemo vidjeti.
Osim izbora; velika previranja i preslaganja portfelja bi moglo donijeti i ukidanje JDD kotacije (vise na istoj temi).

@Leon

Bog i tebi, Leone. Mislim da je SLK mislio šaljivo-ironično, u onom smislu u kojem sam postao. [smiley2]
Pozdrav.

Ovaj VALMAR, jel’ to što vrijedi? Ili je to kao ATLAS NEKRETNINE? Ima li tu profitne snage u budućnosti?

jako pitanje

Pridružujem se zahvalama leonu, za to fakat treba vremena. Inače nebi bilo loše da svatko od nas uzme par dionica i prati ih na ovakav način. Ja osobno mogu pratit par dionica ali za ovakav spektar jednostavno nemam vremena. Još jednom hvala.

&

Ovaj VALMAR, jel’ to što vrijedi?

Ili je to kao ATLAS NEKRETNINE?

Ima li tu profitne snage u budućnosti?

Valamar iz godine u godinu ima sve veću dobit i ulaganja. Postoji velika vjerojatnost dokapitalizacije po cijeni 10 Kn. P/E je nevjerojatno mali oko 4-5. Ilirika je u top 10. Prilično statična dionica do sada, bez velikog rasta ili pada.

Imam popriličan broj komada ove dionice.

@ leon and fakat

hvala na informacijama.

pozdrav.

"Ako ne možete promjeniti smjer vjetra, promjenite položaj svojeg jedra."

New Report

Close