SLK: ” Ja mislim da na forumu već imamo neke koji su, u kako kažeš – “joint venture”. ” Točno. Doduše, takvi “venturaju” da dobiju kaznu od 100 dnevnih dohodaka pa sve do jedne godine zatvora.
Bog Strawinsky. Ja sam drugacije shvatio ideju; da se ne odnosi na trgovanje vrijednosnim papirima, nego opcenito ulaganjem u biznis. Naravno da se u ovakve mucke ne bih nikada upustao, a vjerujem ni velika vecina forumasa.
[smiley8][smiley8][smiley8]
Bog Strawinsky. Ja sam drugacije shvatio ideju; da se ne odnosi na trgovanje vrijednosnim papirima, nego opcenito ulaganjem u biznis. Naravno da se u ovakve mucke ne bih nikada upustao, a vjerujem ni velika vecina forumasa.
[smiley2]
Ovaj VALMAR, jel’ to što vrijedi? Ili je to kao ATLAS NEKRETNINE? Ima li tu profitne snage u budućnosti?
Pogledaj na vise na istoj temi.
U svakom slucaju Zrinko Kamber je za mene skroz pozitivan i sposoban lik, na celu grupacije je od proljeca, i mkislim da Grof Eltz i ekipa znaju zasto su ga postavili.
Evo ti i novosti:
http://www.slobodnadalmacija.hr/20071124/biznis02.asp
Već sam prije primjetio ove postove kolege Leona i mislim da odavno nisam vidio nešto nesebičnije. Nadam se da ima skriptu odnosno bot program koji ovo skida sa SDA i automatski traži promjenu. Ja imam i nisam još spreman podijeliti s drugima. Ako pak nema software za ovo, onda njegov trud vrijedi još više.
Svaka čast kolega !!!!!
Sluzim se resursima jednoga kolege, a ja samo slazem i osvrcem se na osnovne pokazatelje.
Znam da mnogima ove informacije mogu znaciti dopunu slike pri odluci sto kupiti. Naravno za popuniti mozaik trebaju i FA, FI, raspolozenje na burzi, TA itd,
Bilo bi dobro kad bi se jos malo razvili komentari kao sto je kolega Duser dopunio informacije za ISTT.
U svakom slucaju primjecujem velike pomake i pojacavanje pozicija u firmama turistickog sektora. Da li to znaci predvidjanja vece perspektive turista ili manje drugih bransi; tek cemo vidjeti.
Osim izbora; velika previranja i preslaganja portfelja bi moglo donijeti i ukidanje JDD kotacije (vise na istoj temi).
Bog i tebi, Leone. Mislim da je SLK mislio šaljivo-ironično, u onom smislu u kojem sam postao. [smiley2]
Pozdrav.
Ovaj VALMAR, jel’ to što vrijedi? Ili je to kao ATLAS NEKRETNINE? Ima li tu profitne snage u budućnosti?
jako pitanje
Pridružujem se zahvalama leonu, za to fakat treba vremena. Inače nebi bilo loše da svatko od nas uzme par dionica i prati ih na ovakav način. Ja osobno mogu pratit par dionica ali za ovakav spektar jednostavno nemam vremena. Još jednom hvala.
Ovaj VALMAR, jel’ to što vrijedi?
Ili je to kao ATLAS NEKRETNINE?
Ima li tu profitne snage u budućnosti?
Valamar iz godine u godinu ima sve veću dobit i ulaganja. Postoji velika vjerojatnost dokapitalizacije po cijeni 10 Kn. P/E je nevjerojatno mali oko 4-5. Ilirika je u top 10. Prilično statična dionica do sada, bez velikog rasta ili pada.
Imam popriličan broj komada ove dionice.