Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

crobex 4617
-0,23%

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Indeksi u Europi i danas nastavlili sa rastom:

Symbol Name Last Trade Change Related Info
^ATX ATX 4,207.15 7:29AM ET 28.32 (0.68%) Components, Chart, More
^BFX BEL-20 3,977.18 7:44AM ET 53.96 (1.38%) Chart, More
^FCHI CAC 40 5,452.66 7:44AM ET 36.56 (0.68%) Chart, More
^GDAXI DAX 7,578.38 7:29AM ET 16.28 (0.22%) Chart, More
^AEX AEX General 488.63 7:44AM ET 3.70 (0.76%) Chart, More
^OSEAX OSE All Share 552.34 7:29AM ET 7.32 (1.34%) Components, Chart, More
^MIBTEL MIBTel 28,921.0000 7:44AM ET 245.0000 (0.85%) Components, Chart, More
^IXX ISE National-100 97.32 Nov 21 0.00 (0.00%) Chart, More
^SMSI Madrid General 1,658.68 3:30AM ET 0.82 (0.05%) Components, Chart, More
^OMXSPI Stockholm General 340.99 7:44AM ET 2.00 (0.59%) Chart, More
^SSMI Swiss Market 8,354.20 7:44AM ET 127.09 (1.54%) Chart, More
^FTSE FTSE 100 6,213.80 7:44AM ET 58.50 (0.95%) Components, Chart, More

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

fondovi su danas malo uprli da podignu stvari. gledam na HTu – mali naloge samo lupaju po bidu, a veći se skidaju sa aska. trebalo je vremena da se bid podigne. mali stvarno kad prodaju samo lupaju po onom što se nudi.

Pa to je i dobar dio razloga korekcije. S jedne strane dobar IPO, s druge gomila koja nema pojma o ničemu. Samo da se to što prije rasčisti i nadam se da nakon atgr neće više biti takvog premasovnog dioničarstva.

http://whycroatia.blogspot.com/

Ljudi , nema gužve, možete mirno kupovati. Nemojte se samo u ponedjeljak žaliti da šteka ovo, šteka ono i da ne možete trgovati. [smiley1]

Evo i Sanader kupuje.

“U šetnji Dolcem Sanader se rukovao i porazgovarao s kumicama, te od jedne kupio kilogram jabuka za pet kuna, a od druge sir za deset kuna, a sve je, i sir i jabuke, platila njegova zamjenica Jadranka Kosor.”

To znači, sanader kupuje, Jadranka plaća, Jadranka kupuje, plaća ministar…. i tako na kraju to mi sve plaćamo.

kupio bi nešto, ali mi se čini da se navlači na dosta dionica, mišljenja?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Imam isti problem,možda bolje pričekat ponedjeljak?
[smiley3]

Sta mislite? Dali vrijednost dionice IGH ovisi o rezultatu izbora? Hvala…….[smiley11]

mislio sam na IGH, jel neko vidi kako se navlači na kupnju i onda opali svom snagom

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Navlači te malo Crobex ?
[smiley2]

Ako HDZ dobije izbore mislim da definitivno idemo gore u ponedjeljak, ipak smo još uvijek u jakoj korekciji na većini dionica, a kako sada stvari stoje kada se pribroje zastupnici iz dijaspore, HDZ osvaja izbore.Naravno gledajući po zadnjim anketama.
Ako kojim slučajem dobije SDP, možda ostanemo na ovim razinama još neko vrijeme, pa pred kraj godine, ako ne tada sigurno početkom slijedeće strong UP.
To je moje mišljenje.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

još pola sata, tko je jamio, jamio
tko nije, neka moli Boga

neke su brok. kuće obustavile trgovanje, samo da znate

još pola sata, tko je jamio, jamio tko nije, neka moli Boga neke su brok. kuće obustavile trgovanje, samo da znate

Zašto i koje?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close