Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lani je negdje u ovo vrijeme počeo preokret na bolje. Nadajmo se da će i ove godine biti tako. Svakako mislim da griješe oni koji očekuju katastrofu od ponedjeljka neovisno o tomu tko pobijedi na izborima.

Maknuli se veliki nalozi s prodaje DLKV i PBZ! Možda su pušteni s lanca?

jdpl također

Snimi inu, 33 kom na kupnji. Ocigledno ovi iz mirovinskih nisu savladali OMX sustav [smiley1]

INA-R-A
Kupnja Prodaja
2.405,00 3
2.400,00 10
2.305,00 10
2.101,00 10

2.500,00 233
2.530,99 26
2.550,00 7
2.559,00 19
2.590,00 44

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

uz probleme oko gledalica trenutno najveci promet na zna se DLKV

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

ATPL – 3,8 Mkn trenutno!

A atpl je promet 3,7 milijuna kuna

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

rekao sam trenutno [smiley2]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

0,84 21m prometa. sve u znaku optimizma.idemo dalje ….

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Di je danas ovaj šta se strovaljuje po jadroplovu , čeka da se skupi na bidu ili još nije došo sa marende

izgleda da su i dalekovod pustili sa lanca.maknuli se svi velki nalozi sa prodaje.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

trtatrt:

je li ti palo na pamet, da ljudi masovno povlače novac iz fondova i da su prisiljeni prodavati?

Bas me zanima na koji to nacin ti mozes iz mirovinskog fonda povuci pare[smiley9]

tko je spominjao mirovince, ili doista misliš da jedino mirovinski ulažu u RH, a ostali po Balkanu?
možeš to protumačiti kako god želiš , niti meni se ta situacija sviđa, ali ljudi prodaju svoje udjele u fondovima i fondovi prodaju da bi namirili klijente, mislim da ti cinički komentari u ovoj situaciji nisu na mjestu ili stvarno ne želiš vidjeti šta se dešava
LP

************************* Soldi su vajka va modi *************************

fondovi su danas malo uprli da podignu stvari. gledam na HTu – mali naloge samo lupaju po bidu, a veći se skidaju sa aska. trebalo je vremena da se bid podigne. mali stvarno kad prodaju samo lupaju po onom što se nudi.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close