Lani je negdje u ovo vrijeme počeo preokret na bolje. Nadajmo se da će i ove godine biti tako. Svakako mislim da griješe oni koji očekuju katastrofu od ponedjeljka neovisno o tomu tko pobijedi na izborima.
Maknuli se veliki nalozi s prodaje DLKV i PBZ! Možda su pušteni s lanca?
jdpl također
Snimi inu, 33 kom na kupnji. Ocigledno ovi iz mirovinskih nisu savladali OMX sustav [smiley1]
INA-R-A
Kupnja Prodaja
2.405,00 3
2.400,00 10
2.305,00 10
2.101,00 10
2.500,00 233
2.530,99 26
2.550,00 7
2.559,00 19
2.590,00 44
uz probleme oko gledalica trenutno najveci promet na zna se DLKV
ATPL – 3,8 Mkn trenutno!
A atpl je promet 3,7 milijuna kuna
rekao sam trenutno [smiley2]
0,84 21m prometa. sve u znaku optimizma.idemo dalje ….
Di je danas ovaj šta se strovaljuje po jadroplovu , čeka da se skupi na bidu ili još nije došo sa marende
izgleda da su i dalekovod pustili sa lanca.maknuli se svi velki nalozi sa prodaje.
trtatrt:
”
je li ti palo na pamet, da ljudi masovno povlače novac iz fondova i da su prisiljeni prodavati?
”
Bas me zanima na koji to nacin ti mozes iz mirovinskog fonda povuci pare[smiley9]
tko je spominjao mirovince, ili doista misliš da jedino mirovinski ulažu u RH, a ostali po Balkanu?
možeš to protumačiti kako god želiš , niti meni se ta situacija sviđa, ali ljudi prodaju svoje udjele u fondovima i fondovi prodaju da bi namirili klijente, mislim da ti cinički komentari u ovoj situaciji nisu na mjestu ili stvarno ne želiš vidjeti šta se dešava
LP
fondovi su danas malo uprli da podignu stvari. gledam na HTu – mali naloge samo lupaju po bidu, a veći se skidaju sa aska. trebalo je vremena da se bid podigne. mali stvarno kad prodaju samo lupaju po onom što se nudi.