Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi, Pa Zagrebacka burza ima najmanju korekciju od susjednih burzi u zadnjih tjedan dana a ukljucujuci i zapadne burze…makoroekonomska situacija je vrlo losa za 2008 zbog pretjeranog zaduzenja zbog investicijskih projekata ali i prije svega ocekivanja inflacije, povecanja cijena hrane i goriva, promjena vlasti, moguceg rata na kosovu, drasticno precijenjenih dionica….sve to vam je savjet da ako imate dionice prodajte…ako imate novac nemojte nikako kupovati…opcenito su dionice drasticno precijenjenje posebno INGR, DLKV, ATPL, IGH, VART, CROS, ATGR….Pogledajte nonsnes…danas Atalntic…distributer vrijedi koliko najveca prehrambena kompanija, druga po velicini genericka kompanija u proizvodnji lijekova te druga po velicini punionica voda….Jasno ili je Atlantic drasticno podcijenjen ili pak ce netko kupiti Podravku…Jasno je da je jedini spas za Podravku da ju preouzme strana kompaija…a tu se moze zaraditi kod preuzimanja ali i na dugi rok…hrana ce drasticno poskupjeti u buducnosti kao sto je poskupio celik, nafta…sve zbog potraznje u Kini, Indiji itd…dakle…kupite PODR… Iskreno vjerujem da ce sutra biti potop na burzi…ja bjezim…nista ne mogu izgubuti…ako pobijedi SDP…mnogi lopovi ce zavrsiti u zatvoru, HANFA ce se morati promijentii i postat SEC ili pak ce je trebat ukinut, provjerit ce se privatizacije, nekima ce se oduzeti imovina, oporezivat ce se spekulanti, peraci novca….sve u svemu….treba pobjeci glavom bez obzira

pobeci negde daleko sto dalje gde ne trebaju pilule za spavanje..pobeci negde daleko sto dalje dajte mi pojas za spasavanje…[smiley1][smiley2]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

BUFFET:
” Ljudi, Pa Zagrebacka burza ima najmanju korekciju od susjednih burzi u zadnjih tjedan dana a ukljucujuci i zapadne burze…makoroekonomska situacija je vrlo losa za 2008 zbog pretjeranog zaduzenja zbog investicijskih projekata ali i prije svega ocekivanja inflacije, povecanja cijena hrane i goriva, promjena vlasti, moguceg rata na kosovu, drasticno precijenjenih dionica….sve to vam je savjet da ako imate dionice prodajte…ako imate novac nemojte nikako kupovati…opcenito su dionice drasticno precijenjenje posebno INGR, DLKV, ATPL, IGH, VART, CROS, ATGR….Pogledajte nonsnes…danas Atalntic…distributer vrijedi koliko najveca prehrambena kompanija, druga po velicini genericka kompanija u proizvodnji lijekova te druga po velicini punionica voda….Jasno ili je Atlantic drasticno podcijenjen ili pak ce netko kupiti Podravku…Jasno je da je jedini spas za Podravku da ju preouzme strana kompaija…a tu se moze zaraditi kod preuzimanja ali i na dugi rok…hrana ce drasticno poskupjeti u buducnosti kao sto je poskupio celik, nafta…sve zbog potraznje u Kini, Indiji itd…dakle…kupite PODR… Iskreno vjerujem da ce sutra biti potop na burzi…ja bjezim…nista ne mogu izgubuti…ako pobijedi SDP…mnogi lopovi ce zavrsiti u zatvoru, HANFA ce se morati promijentii i postat SEC ili pak ce je trebat ukinut, provjerit ce se privatizacije, nekima ce se oduzeti imovina, oporezivat ce se spekulanti, peraci novca….sve u svemu….treba pobjeci glavom bez obzira…

Ljudi poslušajte čovjeka jer pametno govori , nemojte nikako kupovat dionice po ovom diskontu koji se sada nudi na marketu,
da više ostane za mene !

[smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Napokon od danas imamo jedan trg.sustav! [smiley2]

you think your special you do, i can see it in your eyes

Zbog prelaska na novi trgovinski sustav Zagrebačka burza danas će raditi u vremenu od 12 do 16 sati.

I novu stranicu ZSE.

you think your special you do, i can see it in your eyes

I novu stranicu ZSE.

I piše da je tržište zatvoreno!

Genijalno.

Ljudi,

Pa Zagrebacka burza ima najmanju korekciju od susjednih burzi u zadnjih tjedan dana a ukljucujuci i zapadne burze…makoroekonomska situacija je vrlo losa za 2008 zbog pretjeranog zaduzenja zbog investicijskih projekata ali i prije svega ocekivanja inflacije, povecanja cijena hrane i goriva, promjena vlasti, moguceg rata na kosovu, drasticno precijenjenih dionica….sve to vam je savjet da ako imate dionice prodajte…ako imate novac nemojte nikako kupovati…opcenito su dionice drasticno precijenjenje posebno INGR, DLKV, ATPL, IGH, VART, CROS, ATGR….Pogledajte nonsnes…danas Atalntic…distributer vrijedi koliko najveca prehrambena kompanija, druga po velicini genericka kompanija u proizvodnji lijekova te druga po velicini punionica voda….Jasno ili je Atlantic drasticno podcijenjen ili pak ce netko kupiti Podravku…Jasno je da je jedini spas za Podravku da ju preouzme strana kompaija…a tu se moze zaraditi kod preuzimanja ali i na dugi rok…hrana ce drasticno poskupjeti u buducnosti kao sto je poskupio celik, nafta…sve zbog potraznje u Kini, Indiji itd…dakle…kupite PODR… Iskreno vjerujem da ce sutra biti potop na burzi…ja bjezim…nista ne mogu izgubuti…ako pobijedi SDP…mnogi lopovi ce zavrsiti u zatvoru, HANFA ce se morati promijentii i postat SEC ili pak ce je trebat ukinut, provjerit ce se privatizacije, nekima ce se oduzeti imovina, oporezivat ce se spekulanti, peraci novca….sve u svemu….treba pobjeci glavom bez obzira…

Ovakvu hrpu gluposti nisam dugo čitao. Da bar imaš smisao za humor ali nemaš.[smiley3]

zbiro: ” trtatrt: ” je li ti palo na pamet, da ljudi masovno povlače novac iz fondova i da su prisiljeni prodavati? ” Bas me zanima na koji to nacin ti mozes iz mirovinskog fonda povuci pare[smiley9] ” da to i mene zanima..he-he[smiley2]

Tako da odeš u penziju.
Izgleda da se puno ljudi odlučilo na to ovih dana , naročito nezaposlenih.Zato nam je nezaposlenost naglo pala zajedno s burzom.

Bas me zanima na koji to nacin ti mozes iz mirovinskog fonda povuci pare[smiley9]

Isplata rate duga umirovljenicima…

Bauštelac wrote on: [url="http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=689&pg=538"]http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=689&pg=538[/url] Obavezno pročitati! Moj doprinos.

ŠPANCIR et al: ” Bas me zanima na koji to nacin ti mozes iz mirovinskog fonda povuci pare[smiley9] ” Isplata rate duga umirovljenicima…

isplata ide iz hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje tj. proračuna

jedino prelazak u drugi mirovinski fond i umirovljenjem ili smrću nasljednici mogu povući preostali novac, koliko ja znam[smiley2]

dan je pametniji od noći

Šuker: Veće smanjenje doprinosa moguće tek za dvije do tri godine
Rast BDP-a od 6,8 posto i ostali makroekonomski pokazatelji sugeriraju kako je hrvatsko gospodarstvo u uzlazu, ističe ministar financija

http://www.poslovni.hr/Content/Article.aspx?id=61660

New Report

Close